E smorio sam se kao krava... Bio mi je mali kumic i trazio neki crack za neku igricu i navukao mi je neki trojan downloader, znaci nema sanse ceo dan da izbacim ta g0vna, a ne mogu ni da obaram sistem, jer ih imam dva na ovoj masini i za oba mi treba najmanje cetiri dana da ih doteram u normalu, imam gomilu programa, podesavanja i sistemi su mi razlicito optimizovani za razlicite stvari, ma da ne davim sa tim, jednostavno zna li neko kako da se ratosiljam ovoga, znaci NIKADA nisam imao problema sa virusima, imam tacno svoj sistem rada i nikad nemam problema, ali mi je ona sada prosvercovao trojana i sad je veiki problem!
Najgore je to sto mi se ovaj problematicni sistem nalazi na C gde su sve ostale registracije i kljucevi automatski zabelezeni i sa ovog drugog sistema, koji mi je zapravo i najbitniji, tako da je to problem sto ne mogu da jednostavno obrisem C i sve iz pocetka...
Resenje?!
E da, probao sam jedno 15 ovih softvera za otlanjanje advera, spyvera i ostalog $ranja, ali nista...
Najgore je to sto mi se ovaj problematicni sistem nalazi na C gde su sve ostale registracije i kljucevi automatski zabelezeni i sa ovog drugog sistema, koji mi je zapravo i najbitniji, tako da je to problem sto ne mogu da jednostavno obrisem C i sve iz pocetka...
Resenje?!
E da, probao sam jedno 15 ovih softvera za otlanjanje advera, spyvera i ostalog $ranja, ali nista...

Comment