Moja vietnamka je stara vise od 20 godina . Cale je kupio 85.-87. u Americi. Ja je nosim jedno 10 godina... Ne guzva se, sve fleke se operu, rajsferslus jos radi bez greske i samo malo se iskrzala na nekim krajevima...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Hvala svima na odgovorima, icicu da obidjem sve prodavnice, pa cak i buvljak najverovatnije bih kupio u Army Shopu onu krem boje(ima uzorak na sajtu).Posto se ja ne razumem toliko u te jakne, koje su bolje te Army Shop ili te Urban Shop?
P.S. sa uloskom je kao zimska verzija?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
nije loša uopšte za zimu ako se držiš "layering" principa. Ako se pravilno koristi ne propušta sneg i kišu do osrednje, nisam proverio kakva je na pljusku. Ja sam se zeznuo što sam uzeo maskirnu pa mi nije baš za everyday, naročito od kad se ovi klinci lože pa je svaki drugi nešto "maskiran"
Kupio sam CWU 45 2001(evo sad sam baš u njoj i još uvek je pun gas) i tad te jakne nisu bile odraz kriminalaca i istripovanovih likova,nego ljudi koji su cenili kvalitatne,trajne jakne.
Kad su za vreme Sablje roknuli Šiptara on je tada bio u toj jakni i od tada svi umišljeni krimosi ,dizeli i ostali besni momci su kao blesavi počeli da kupuju tu jaknu,tako da ljudi koji su je do tada nosili izgubili su svoj identitet odnosno stopili su se sa kojekakvim facama.
Što se tiče jakne za hladno vreme moja topla preporuka je N3B parka ili ti kod nas nazvana polarka.Nosim je tri god. i stvarno nema zime.Kada idem na trenig obučem maju kratkih rukava preko toga jaknu i gas.
Garije kupio kao M65 samo nemačka varijanta to jest NATO fora.Znači sve isto kao M65 smo bolje odrađeno (modernije).Uzeo je urbanu prošle zime sa uloškom 11000dinara i prezadovoljan je.
Jel ima kod vas likova koji ne skidaju trakicu sa dzepa (na kojoj jasno piše da treba da se ukloni ,crvene boje),ovde ih ima sve više a to je samo posledica onoga što sam gore naveo.
nisam primetio te, al vidim klince sve više kupuju sa otpada one vojne cokule od 2kg komad što su nam drale noge u vojsci, nose ih na neke fancy načine, ne upašu gajke u kopču nego ostave onako klempavo da izgleda kao da imaju raketne čizme...
au bre, offtopic
Moja M-65 kupljena u Sarajevskoj, koštala me je tada 180DM bez uloška.U prethodnoj jakni imao sam orginalni uložak koji se jako brzo iscepao u kontaktu sa metalom ispod pazuha!Ovu novu, koju nosim u pozorište, dobio sam od druga koji je službeno boravio u SAD.
U medjuvremenu sam iz Grčke dobio odličnu "fajerku" i to za 25 evrića.Ista se zaista lepo pokazala, a na nju su, kao blesavi, naleteli i neki drugari koji su takodje fanovi pomenute odeće, misleći da je orginal.
PS odličan uložak može da se napravi od uloška naše vojne jakne, koji je potrebno korigovati po dužini i otvoriti rupe za dugmiće na mestima predvidjenim za kačenje na M-65.Takav uložak je mnogo kvalitetniji i topliji,a praktično je neuništiv!
Stefanves obavezno podlogu za vijetnamku uzmes, bez istog bi se smrzo samo tako.
Moze i fajerka da se nosi zimi samo je problem sto ne pokriva guzicu i treba shal da se nosi oko vrata.
Ko je bio dobar sa "momcima iz Brazila" mogao je da pazari orginalnu tj.američku robu za male pare jerbo su oni svake 2-3 god su zaduživali komplet novu opremu ...mene je M-65(nova novcijata) sa sve zimskog uloška koštala 50 evra a zimske "Magnumke" 40...mislim šta reći...polagala država na kvalitet...ali ih razbucaše..jbg-a...pozz!
Comment