Slusali smo ovo preksinoc, moja buduca i ja... neverovatno je koliko smo analogije upostavili... jos malo kao da sam ja pricao svoje utiske iz Nemacke...
Kada sam dosao pre nekoliko godina, odusevljenje, sve uredjeno, funkcionise, cisto, zna se red... A sada, sada znam da odlicno funkcionisu svi oni mehanizmi drzave koji od mene uzimaju nesto, a da bi profunkcionisali oni od kojih ja imam nesto - potrebno je debelo zapinjanje, uz cesto mnogo raspravljanja sa administracijom... A administracija je namerno zakomplikovana do te mere, da ljudi cesto odustaju da se bore za svoja prava... Svake godine Nemacka na tome kasira milijardu eur, ili tako nesto (cuo sam brojku, ali sam je zaboravio).
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Download the latest 7-Zip for Windows 11. Free、fast、secure download. Easy installation, top compression. Your go-to 7zip solution
Mene ovaj rapidshare dk*a ko majmuna...
Trazi neke pare, a kad mu ne dam, onda 'ajd' ulupaj neka slova, a kad ulupas slova (i cekas neko vreme pre toga) kaze
"Pogresio si nesto, ali necu da ti kazem sta. Plati pa ce se sve srediti."
Yeb'o ga ko ga je napravio tako bezveznog.
Nek' mi neko posalje na mail, pliz?
Samo da ti se zahvalim sto si mi ulepsao dan. Skoro se nisam ovako nasmejao!
Sorry za off ali bilo je jace od mene...
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment