Pre 2-3 meseca komšija na 1.6d radio generalnu(400kkm) i reče da je platio valjda 1000 eura ukupno.
Što se tiče auta kao auta, sve mi se samo kaže kada uključim TV da vidim nerede u Egiptu i Libiji. Uvek kroz kadar prolazi drugačiji G2.
Novi Zeland, zemljotres, Golf 2 opet jezdi.
Ugo Čavez čeka da Golf 2 pređe raskrsnicu u Venecueli.
Protesti u Singapuru, Golf 2 prolazi kroz pijacu.
Snežna oluja u Finskoj, kamioni stoje, saobraćajni kolaps države, a Golf 2 ide pod punim gasom kroz neke vukojebine gde niko normalan peške ne bi krenuo, Mika Hakinen se u neverici hvata za glavu u svom novom MB.
Skorašnji haos u Njujorku, bageri i led svuda po gradu, nigde automobila u pokretu, kad iz neke sporedne ulice izlazi Golf 2.
Nikada i nigde u takvim kadrovima nema nijednog Opela, Pežoa, Citroena, Alfa Romea iz tog doba. Tek poneki MB 123 i 124, iskoči jednom u 10 puta i Audi 80 odnekud, takođe Toyota Corolla i Honda Civic.
Tako da te priče o tome kako je samo balkanski automobil ne stoje ni najmanje.
Niko nikada ne kaže da je lep, da je brz, da je aerodinamičniji od barake itd., ali da je pouzdan - jeste ! I to petostruko više nego što bi "trebalo da bude" za tu cenu održavanja.
Svima je pun q domaćih lizing-pušing turbo dizelaša što sipaju po 8 litara i kreću iz druge brzine, jer nemaju ni za ratu, kamoli za bilo šta van garancije(a hipoteka na ženinoj kući), sa sve glavnim "argumentom" da najosnovniji model od pre 25 godina nije imao digitalnu klimu i punjač za iPhone i MP3...
Kad vec idemo u off moram i ja da se nadovezem.Slazem se da je golf2/Jetta izdrzljiv i jeftin ali ne mogu a da ga ne uporedim sa mojim Sunny n13 iz 87god posto su tu negde u klasi i sa cenom i sa gabaritima,potrosnjom i performansama.Jednostavno,kad iz Sunny-a sednem u Golfa,kao da sam seo u rucna kolica za beton.Tezak na volanu,tvrdo kvacilo,instrument tabla koja se trese,lose kocnice,uzasne brave na vratima,po pravilu propala i iskrivljena sedista i sacuvaj boze sta sve nije kako treba.Da ne pricam o tome sto moj nissan ima centralnu bravu,servo volan,4xel podizaci,el retrovizori sa grejacima,grejaci sedista,el siber i child lock na dugme a sve to potpuno ispravno.Da bi sve to imao u golfu morao si da doplatis toliko da si za te pare mogao da uzmes Mazdu 929 3.0V6 Ambasador sa full opremom.Jedino sto su delovi za Sunny-a skuplji od Golfovih 3x ali toliko duze i traju,tako da mi je malo pun qc tih mitova i metafora o Golfu2 kao super autu.Bez uvrede,nista ne izmisljam,samo sam izneo cinjenice.
Tezak na volanu,tvrdo kvacilo,instrument tabla koja se trese,lose kocnice,uzasne brave na vratima,po pravilu propala i iskrivljena sedista i sacuvaj boze sta sve nije kako treba.
Taj ima vlasnika koji ga održava sipanjem goriva i osvežava zamenom tečnosti za brisače. Nemar je štetniji od dvadesetostruke kilometraže.
Za opremu si u pravu 100%. Ali, prvobitna razlika u ceni definitivno odnekud mora da se nadoknadi i ne može sve da se dobije za 5 dinara i zato za tvoj održavanje košta kao za dva GTi-ja 16v, a za moj je ono "najskuplje" jeftinije od najjeftinijeg održavanja za skuter od 125ccm.
Koliko su čiji današnji delovi izdržljiviji, saznaćemo za 5-10 godina. Do sada, koliko je kojih bilo više na ulici i po medijima , svako je mogao i može da vidi.
Ni meni se preterano ne sviđa što su mi noge odmah iznad prednjeg točka, jer da je točak samo 10 cm dalje, bila bi kao "**** i oko" razlika u udobnosti, ali i ovako više nego dobro završava svaki posao.
Comment