Voznja na potvrdu ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Blackeyed
    CBC Senator XXL
    • 06.07.2005
    • 402
    • Novi Sad

Upravo ovo sto si rekao, uradim tehnicki zbog sebe, a ovo za NS je suva istina i nema druge, ili ces izgubiti citav dan i sam registrovati auto ili cu dati 1000 din. za tehnicki u koji je ukljucena i usluga cekanja i ceo posao zavrsiti za 15 min.

Kod mene se sad to iskomplikovalo jer su mi zadrzali saobracajnu i licnu radi neke provere. Koliko su mi objasnili, nasumicno biraju neke saobracajne kada agencija donese i vrse neke provere. Posto me je uhvatio vikend znaci da pre ponedeljka nema nista od dokumenata
    "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ja ne znam o kakvom celom danu prichate?
      Odete na tehnichki pregled se odradi u roku od 10-20 minuta.Tamo vam odrade tj odshtampaju sve uplatnice oni posle sve to plate.Vi odete u muriju sachekate u redu i za max sat vremena sve je gotovo.Znachi 2 sata za sve treba max.Ne znam o kakvom chitavom danu prichate?

I love my

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Upravo to i meni nije jasno...

Znam da se daje potvrda kad se produzava vozacka (bar je tako bilo nekad), ali ovo ?!
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Blackeyed
          CBC Senator XXL
          • 06.07.2005
          • 402
          • Novi Sad

Ljudi, pricamo o problemima u NS-u.

Ako neko misli do moze posle posla da ode na tehnicki i isti dan registruje kola u NS-u, srecno ! (Racunam da ne potezemo nikakve veze).

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• Pele
            CBC Senator
            • 01.07.2006
            • 262
            • Požarevac

Ja uvek iden na tehnički, zbog sebe... ne zbog drugih...
            Zašto bih dao 1000 dinara nekom, i opet čekam?
            Uradim tehnički, odnesem u SUP, i posle 13 dodjem po saobraćajnu... A ako odeš sa osmehom i kafom ili milkom i kokakolom, može i: sačekajte 5 minuta
            I uvek idem cčm steknem pravo da uradim registraciju, ne čekam zadnji dan, što neko reče, pa posle ispadne neki problem, i u medjuvremenu istekne registracija...

Comment

• skaarj
              CBC Veteran
              • 25.03.2005
              • 176
              • Novi Sad

U NS je stvarno haos po pitanju registracija, licnih karti i stvari koje treba zavrsavati u salter sali gradskog SUP-a.

A ako ti treba nesto vezano za licna dokumenta (recimo prijava prebivalista deteta) e onda ces se tek nacekati...

Eh da, evo bas pitah drugara koji je pandur vezano za tu potvrdu. On kaze da taj papir koji izdaju agencije nema veze sa zivotom i ne vredi nista. Sad, mozes da naletis na pandura koji ima razumevanja i onog koji nema...
              *** gf AL QK \=-Q XES1 ***

Comment

• bakara
                CBC Senator XXL
                • 29.01.2005
                • 977
                • nBGd

Tacno je za taj haos u novom sadu....

U Bgdu ipak mozete da birate u kojem supu ce te registrovati auto, tako da....

neko gore pomenu registraciju na rate, mogu li dobiti ime agencije koja to tadi i kako to u opste funkcionise?
                pozdrav

Comment

• zola_
                  CBC Senator XXL
                  • 24.06.2006
                  • 319
                  • Novi Beograd

ja to radim u firmi selco kod studentskog grada, i mislim da tamo ima na rate...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                    - 42 -
                    • 03.02.2005
                    • 2235
                    • Novi Sad

Originally posted by Kanarinac
                    Ja ne znam o kakvom celom danu prichate?
                    Odete na tehnichki pregled se odradi u roku od 10-20 minuta.Tamo vam odrade tj odshtampaju sve uplatnice oni posle sve to plate.Vi odete u muriju sachekate u redu i za max sat vremena sve je gotovo.Znachi 2 sata za sve treba max.Ne znam o kakvom chitavom danu prichate?
                    Da čitaš poruke znao bi o čemu se radi lepo sam napisao da je problem, odnosno kakav je postupak u NOVIM SADU.

A zašto je to tako, ne znam da li je pametno da otvaram diskusiju na tu temu, samo kratke napomene... (sve je centralizovano u Beogradu, država je podeljena na okruge, sve oko Beograda se naziva unutrašnjost (okolo, a unutra??? taj deo mi nikad nije bio jasan), na svakom pečatu koji ti lupe kod nas u supu piše MUP Beograd???,... ima još ali ću da se grizem za jezik)
                    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                    11.04. 0:12 #2
                    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Originally posted by zola_
                      ja to radim u firmi selco kod studentskog grada, i mislim da tamo ima na rate...
                      I ovi gde ja radim na nBG-u daju na rate i nikada necu imati vremena da j*bavam po salterima, tih 1000din je mnogo vrednije nego 2-2.5h procerdano za registraciju automobila.

Pre posla ostavim papire, posle posla dodjem po njih, na tehnicki svratim, a i to mi je usput kada idem na posao...

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by uglavnom_bezopasni
                        na svakom pečatu koji ti lupe kod nas u supu piše MUP Beograd???,... ima još ali ću da se grizem za jezik)
                        Sediste je u Beogradu. Isto tako i meni na racunu za gorivo iz sred Beograda na pecatu pise NIS Novi SAD.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Neću da jurišam na vetrenjače, napisao sam poruku tipa "brick" pa sam je obrisao, samo ću reći, pogledaj šta se desilo Lutrijom Vojvodine i sličnim firmama, pogledaj šta se dešava sa DDOR-om (svakog časa čekamo vest), šta se OPET dešava sa kosovom (znaš li koliko je ljudi poginulo u mom PUK-u)...pa ću ti možda biti jasniji
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

ko sedi i ceka vesti o DDOR-u ? ... to se ceka vest sa BBC radia ko za vreme rata?
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Blackeyed
                              CBC Senator XXL
                              • 06.07.2005
                              • 402
                              • Novi Sad

Evo malo informacija o temi..

Juce sam pricao sa saobracajnim milicionerom u vezi potvrde. Receno mi je da mogu bez problema voziti bilo gde u zemlji i to do isteka registacije, pod uslovom da uz sebe imam i vazecu polisu osiguranja. Znaci nema ogranicenja kretanja.

E, sada imam drugi problem (koji je bio u vezi ove zajebancije). U SUP-u su mi zadrzali saobracajnu, radi neke provere. Niko ne moze da mi kaze koliko ce to da traje, jedni govore 2-3 dana dok ima i prica o 15 dana (ja sam predao papire 21.11). Ne znam sta proveravaju, covece, pa to je obicna Skoda Favorit iz 91', NS table.
                              30.11 mi istice registacija i ako mi ne vrate saobracajnu do tog datuma necu vise moci voziti auto.
                              Jel neko zna sta se proverava i koliko to traje ? Tesko mi je poverovati da ti neko moze iz cista mira uzeti saobracajnu i drzati je xx dana.

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• srdjan_p
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2004
                                • 1915
                                • ZR

Ja idem sutra lepo da dam agenciji sve sto treba i potpisem i u cetvrtak dobijem saobracajnu nazad...
                                Mnogo lakse a i izbegnem da mi oni majmuni akaju auto na tehnicnkom i da me smaraju jer cu se jednom majke mi pobiti s njima...
                                Da se razumemo auto je tehnicki ispravan, znaci trap sredjen, komplet nove kocnice itd, ne pada mi na pamet da jurcam okolo u neispravnom autu...

Comment

Working...
                                X