Policija - (ne)regulisanje saobracaja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Policija - (ne)regulisanje saobracaja

Ponovilo se ponovo, ovaj put gore nego prethodnih puta...
    Postavili saobracajca na raskrsnici izmedju Hyatt-a i S(tr)ava Centra (iza Delte, kada idete sa NBG), te je zakrcenje krenulo da se pravi skroz od SC-a, a koliko sam video dok sam stajao nagomilalo se jos dosta vozila iza mene.

Ovo, nazalost, nije prvi put da se nesto ovako desava i svaki put je isto kada se predstavnik zakona postavi na to mesto - nastane totalni haos.
    U suprotnom je prohodno, mozda se stane 1-2 puta dok se ne prodje semafor.

Da policajac nije stajao na suprotnoj strani od mene verujem da bih mu nesto rekao, kulturno, jer sam taj potez prolazio 25min (!!!!)... Sto je mnogo, mnogo je, kao da kisa nije dovoljna muka...

Dal' je moguce zaliti se nekome, jer je ovo zaista suludo.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Ni prvi, ni poslednji put. Uostalom, poznata je izreka na temu raznih skupova : Ocekuje se 10000 ucesnika - stavite saobracajce i bice ih 20000.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Ipak je NAJBOLJE od svega kada je saobracajac zaustavio celu traku autoputa ka Nisu da bi pustio ukljucenje kod BIP-a... Mislim da li postoji makar delic mozga u toj glavi? Zaustavis ceo autoput da bi pustio 10ak automobila i to svi na rastojanju od 20-30m...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Ma definitivno ih treba skloniti sa ulica Beograda,vozaci se koliko toliko i razumeju pa to i ide nekako,a on mislilac kad se nacrta negde....
        Mada nisu oni uvek krivi,gledao sam XY puta,ljudi se jednostavno useru kad vide policiju noge im se oduzmu pa i ne znaju sta rade,zbog cega i kako stvarno ne bih znao...

Koliko puta sam gledao na raskrsnici stoji pandur,na semaforu crveno i on covek pokazuje da krene kolona kad vidis baju iz kola odmahuje rukom i pokazuje na semafor,mislim tuga
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

@vocko

Ti se nesto mnogo zalis na saobracaj ovih dana?
          pozdrav

Comment

• zola_
            CBC Senator XXL
            • 24.06.2006
            • 319
            • Novi Beograd

meni su uvek nekako bili od koristi, uglavnom na slaviji

Comment

• Nex
              CBC Veteran
              • 05.03.2006
              • 132
              • Rakovica

Najbolje mi je kad puste one nove na praksi na raskrsnicu... Pa se spetlja i zaustavi sve...

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

ili možda kad reguliše raskrsnicu iz nekog budžaka?

Comment

• mugos
                  CBC Senator XXL
                  • 18.09.2007
                  • 555
                  • BG/sada Novi Beograd

Ima istine da ponekad zabrljaju, ali otkud znaš da možda ne treba da oslobodi neki pravac za prolazak vozila pod pratnjom?
                  Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• M-power
                    Moderator
                    • 10.01.2005
                    • 10060
                    • Bg; Banovo Brdo
                    • CorsaC, astra H,

Uuuuuuu Vocko...de me nadje sa tom temom

Bolidi su se napravili pametni pa su sada stavili saobracajce kod secerane dole kod Ade i pustaju ove sto idu sa obrenovackog.
                    Ovi sto su silazili sa Banovog brda su barem imali zelenu strelicu dole kod secerane pa su se busevi i mi polako ali sigurno provlacili.
                    Sada su dole jedaqn pametan zandar i zandarka koji tu drze vozila i jedva propustaju nemajuci pojma da je red do pola Pozeske. Ja sam se od crkve na krivini dole do raskrsnice spustao 35min a inace kad je najveca guzva bez njih se spustim za 5-10min.
                    Doslo mi da izadjem i da se pobijem na sred raskrsnice i da me uhapse da bi lepo ispricao zasto su me uhapsili ali kad sam video prolaz nisam mogao da se zaustavim. Nervni slom sam hteo da dozivim...niste svesni sta je ono.
                    Evo danas nije bilo nikoga proleteo sam dole za minut zato sto su vec svi poceli da zaobilaze tu rutu znajuci sta su postavljeni dole u stanju da urade.

To date there has never been a faster car built for the public road and,
                    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                    X