Najlepsi automobili
Collapse
X
-
Cigle najbolje lete kroz vazduh."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Comment
-
-
pitanje za akija i bojana
sta bi preferirali od svih tih auta ali u stok varijanti i zbog cega.
ajde malo da diskutujemo ali bez suvisnih komentara
hvalaSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
@ada
Mnogo tesko pitanje.Ali posto sam zaljubljen u Integralku od kako znam za automobile, onda bi ona bila moj izbor. Surova je i u stock varijanti, integralni pogon. itd. itd. , sve se zna.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Starche, do '95.
Pa pazi, bili stock ili ne Maserati je vrlo ubedljiv, ali da ostanem u nekom normalnom cenovnom rangu, mislim da bih ovu 1750 GT Veloce, na trecoj slici odozgo u drugom postu! Definitivno bi bila borba izmedju SZ i nje, ali starija dama bi imala prednost...
E sad zasto, pa... Realno nemam stazu u dvoristu, a nemam ni dvoriste ako cemo pravo, pa onda najvise zbog dizajna i stila, o tome je valjda ova tema, ali mislim da ne moram da pominjem kakav je to automobil, nisam ga vozio, ali cu verovati recima drugih sta je ovaj automobil znacio sezdesetih i pocetkom sedamdesetih godina...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Lotus Esprit - meni je prelep
M me preduhitrio za McLaren F1, dugo mi je stajao kao desktop wallpaper"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment