Najlepsi automobili
Collapse
X
-
Comment
-
-
Audi Pikes Peak S1 -
Audi S1, imao je 5-cilindrični motor zapremine 2.1 litra sa KKK K28 turbopunjačem. Uz njegovu pomoć Audi S1 je razvijao preko 600 KS pri 8000 ob/min, a maksimalni obrtni momenat bio je 590 Nm pri 5500 ob/min. Snaga se prenosila putem 6-stepenog menjača, koji je već tada funkcionisao uz pomoć duplog kvačila i quattro pogona koji je bio opremljen sa tri diferencijala sa zatvaračima.Tezina: 1000+ kg, ubrzanje od 0 do 100km/h 2.3secdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Znaci ovaj Lotus Esprit je VRH, kao mali sam obozavao ovaj auto...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Ja sam jos uveg zaljubljen u taj auto!
artichoka nekoliko slika sto si postavio ima i u temi dizajnerski promasaji, sto samo dokazije koliko su ukusi razliciti"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
pa posle neka ovo moje off-ovanje neko brise
pozz
miki"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
miki: Thx na sugestiji, josh mi Lord shalje poruku a ja ne kapiram...
Comment
-
-
...a mozete i da odete u najekskluzivniji auto salon na svetu i da se kao dete upiskite od srece i da vidite sve sto zamislite na jednom mestu....
http://www.autosalon-singen.de/
Comment
-
-
Neke od mojih omiljenih ste vec spomenuli - Brutalni Viper , Prelepo-sportsko-elegantni BMW 850 i cudo iz 70-ih Lambo Countach
Jos jedan auto isa pocetka 90-ih od kog mi je zastajao dah...
Bugatti EB 110
Samo da se podsetimo....3.5L , V12 , 4 Turbo punjaca, 600Hp , top speed 350km\h
I naravno...da ne zaboravim jednog od nalpesih Japanaca...NSX cedo
Comment
-
Comment