Rainbow Sheik Car Collection
Collapse
X
-
To je Dodge Power Wagon ali jedno 10 x veci od originala i potpuno proporcijalan! Gledao sam emisiju o tom automobilu ( pre ce biti dumper truck nego auto ) i stvar je u tome sto je Dodge Power Wagon prvi auto koji je prosao pustinju koju ti arapi zovu domovinom. Taj auto se pokazao odlican za sve uslove koji tamo vladaju i prakticno je motorizovao taj deo bliskog istoka. Da bi se oduzio legendi,koja ih je vozila kroz pustinju, Sheik je napravio spomenik gigantskih razmera koji je pokretan, odnosno, taj Dodge se vozi bez problema, samo se ne secam koji je motor u njemu i kako sve to radi...
Inace, Power Wagoni su bili neverovatno izdrzljivi i svugde su se vozili, bilo ih je i kod nas a ovo je jedan primerak koji sam slikao u cg...
Comment
-
-
Originally posted by HEMI 426To je Dodge Power Wagon ali jedno 10 x veci od originala i potpuno proporcijalan! Gledao sam emisiju o tom automobilu ( pre ce biti dumper truck nego auto ) i stvar je u tome sto je Dodge Power Wagon prvi auto koji je prosao pustinju koju ti arapi zovu domovinom. Taj auto se pokazao odlican za sve uslove koji tamo vladaju i prakticno je motorizovao taj deo bliskog istoka. Da bi se oduzio legendi,koja ih je vozila kroz pustinju, Sheik je napravio spomenik gigantskih razmera koji je pokretan, odnosno, taj Dodge se vozi bez problema, samo se ne secam koji je motor u njemu i kako sve to radi...
Inace, Power Wagoni su bili neverovatno izdrzljivi i svugde su se vozili, bilo ih je i kod nas a ovo je jedan primerak koji sam slikao u cg...
Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti
Comment
-
Comment