ne to keni nego kup shampiona, prvo je trazio da zamene auto a onda je popizdeo sto je izgubio , videlo mu se na faci.
Wembley pretvoren u reli stazu
Collapse
X
-
Originally posted by zverkone to keni nego kup shampiona, prvo je trazio da zamene auto a onda je popizdeo sto je izgubio , videlo mu se na faci.
a onda se popeo na auto, da "objasni" nesto Ekstromu...
videlo se da mu je zao, mada je sve to bilo revijalnog karaktera.Pametniji popusta, ali mentalno...
Comment
-
-
Sumaher je gubio i ranije na ROC-u pa je istovremeno osvajao titule. Uopste se nije ponasao nesportski, proklizao je u poslednjoj krivini, izasao iz auta i otpozdravio publici i uopste pravio najveci show tamo...Bilo bi ok da su u trecoj trci izmedju njega i Ekstroma dali neku trecu vrstu bolida jer ona Astra lici na DTM, a onaj Buggy na Formulu, pa je i logicno da svako svakog tu pobedi.
Inace, svaka cast za Ekstroma, momak je najuniverzalniji vozac na planeti...
Comment
-
-
Kako god ,šumi vozi kao i pre,oštro do max.
Nikad ga nisam gledao iz ugla kao čoveka nego vozača a tu je bio bez premca.
Isto tako sad Alonso nisam ga gotivio ni ovako ni onako(mnogo kalkulacija ,tj nije bio srčan,nije imao onaj šampionski šmek u sebi)sve do ove sezone .............
Hungaroring staza na kojoj se retko pretiče ,Alonso pada na sedmo mesto i kreće u akciju.
Obiđe jedanput ,rekoh ajd ukenjalo ga .
Čekam ,čekam ,vidim da uzima meru vozaču ispred sebe reko sad će opet tu ,kad zviz na drugom mestu pretiče,ej drugariiiiiiii Hungaroring
Voleo bih da Renault napravi dobar auto i onda bi bilo ludilo..........koliko samo konkurenata za titulu.
Bitna mi je samo borba,a sad kakav je on ovako Puca mi nit mi je ćale,niti gari....SAMO BORBA.
Sad se setih, mislim da je 2002 nisam siguran
Otvara se kapija na srebrnoj tribini i sad šprint u sandalama do pit stopa da vidiš dodelu .Stigli ono ferrijevaca pun gas zbog šumija, i tu sad frka .čekamo da izađu. Izlazi Tata kad masa se upalila a lik do mene drži zastavu i pada u trans .
Svi viču Šumi,Šumi a lik onako polu glasno Šuuuuuuuuuuuuumiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,Šuummmmmmmmiii iiiiiii, juu reko gari, kao da je video Dzizusa Krajsta.
Voleli ga ili ne ,čovek je ostavio DuUUUbok trag u istoriji F1.Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinJeste Senna je bio bas olicenje sportiste...
I nadam se kad kazes Hill da mislis na caleta koji jeste legenda, a ne njegov sin...
Comment
-
Comment