Originally posted by zux
Da li i dalje postoji opklada u vezi lavlje kandze......
Collapse
X
-
...naravno da im je oprema skupa....ali oni je isplate od jednog posla plus pride zarada....
...ovde sam samo zbog skidanja lavlja sape/kandze...i sam sam rekao da sam se fokusirao na to, samo eto da vidim da li su likovi uvideli kardinalnu greshku , pa su prestali da nude kola ako im skinesh lavlju kandzu/sapu....
...elem, totalno je nefunkcionalna, zauzima previshe mesta u kolima.....onda ako oces svaki izlaz iz kola ti zahteva pride minut posla oko postavljanja, a svako startovanje josh pride minut skidanja ( pod uslovom da to nezgrapno chudo se drzi u gepoeku a ne na mestu za noge suvozacha, pa da nemoze ko chovek da sedne )...a posto znamo da je to previshe, onda to dodje samo kao neko sredstvo koje pomaze nekom alarmnom uredjaju.....
Comment
-
-
Da ta ista fora nije provaljena sigurno ne bi poceli i zeder da proizvode
@mb12
To sto se tice tvog plana ok je i izvodljiiv je ali za koje vreme!? Ti mislis da na parkingu krades auto 15+min.!? Kola su krali tako sto dodju sa jos jednim i sajlama zakace volan i kandzu,polome to stave kao sto Zverko rece imbus i udri,to su grubi radovi da auto nestane,a sto se tice tvog plana opet ti kazem da je izvodljiv samo je pitanje za koje vreme i naravno na kom autu.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Dok je izvodljivo znaci da nije nemoguce. Uskoro ce dobije nadimak sekundara
Laki, meni se shebo mahanizam na mojoj i ne koristim je vec 2 godine. Gde to mogu da sredim? Cini mi se da je italijanska...napisi na pp da ne trujemo temuPower of dreams !!!
Comment
-
-
-
Pa koliko se ja secam, oni su sami priznali da je Lavlja kandza shit. Kada je pocela kampanja za Zeder u reklami koja se vrtela na svim televizijama popljuvali su svoj proivod u fazonu, eto, Lavlja kandza nije iudealna, moze da se polomi volan...bla, bla...pa sad svi bacite kandze i kupite Zeder. I sve bi bilo razumljivo da su je izbacili iz proizvodnje, ali oni je i dalje nude.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by DRAGONPa koliko se ja secam, oni su sami priznali da je Lavlja kandza shit. Kada je pocela kampanja za Zeder u reklami koja se vrtela na svim televizijama popljuvali su svoj proivod u fazonu, eto, Lavlja kandza nije iudealna, moze da se polomi volan...bla, bla...pa sad svi bacite kandze i kupite Zeder. I sve bi bilo razumljivo da su je izbacili iz proizvodnje, ali oni je i dalje nude.
Ni tada ne otvaraju Kandzu...
Zeder je izmisljen zbog toga...dakle, nisu oni rekli da je Kandza prevazidjena zbog nje same, vec zbog konstrukcije novijih automobila...i tog aluminijuma...
Comment
-
-
pa sad sta je novo sta je staro moze da bude stvar subjektivne procene.
VW Golf 2 se pojavio 1983. godine u prodaji.
konstruisan je krajem 70tih.
imao je alu kardanski zglob/ osovinu volana.
prodato je ij miliona primeraka i ukradeno ko zna koliko daleko pre pojave Lavnje Kandze.
kada se to pojavilo odavno se znalo da ne valja za alu koji je mekan sam po sebi, i odavno se znalo da je manje vise marketing tj sarena laza s obzirom da je reklama prevashodno bila tendenciozno namenjena bas VW vlasnicima.
isto kao sto Zeder nije nista novo, kasni jedno 30+godina za slicnim i boljim vec provremenim resenjima.
naravno, i to se agresivno reklamira kao nekakav izum, neko cudo od tehnike.
a vec su druge firme to napravile ugradile i prodale u desetinama miliona komada pre pojave bas tog Zedera (konkretnog iz reklama).
posto vec 10+ godina postoje elektronske brave volana mozda za koju godinu i u toj oblasti se pojavi nekakva reklama o nekom magicnom cudu, pronalasku pod nekim superkalafradzilistik imenom...naravno kao kopija necega.
pa ce onda i druga kopija sa slicnom reklamom, mislim da drugu domacu firmu koja se time bavi.
automobili koji iole vrede se odavno ne kradu sirovom silom i nasiljem nad limom/ metalom.
postoje mnogo inteligentniji, meski i sofisticiraniji metodi.
lopovi su sve samo ne glupi ljudi, cak stavise veoma su pametni.
to sto pamet koriste u destruktivne svrhe ne menja sustinu da svaka brava ima neko resenje, i svaki auto se moze ukrasti ako se dovoljno zeli.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by sw.brick
isto kao sto Zeder nije nista novo, kasni jedno 30+godina za slicnim i boljim vec provremenim resenjima.
naravno, i to se agresivno reklamira kao nekakav izum, neko cudo od tehnike.
a vec su druge firme to napravile ugradile i prodale u desetinama miliona komada pre pojave bas tog Zedera (konkretnog iz reklama)
automobili koji iole vrede se odavno ne kradu sirovom silom i nasiljem nad limom/ metalom.
postoje mnogo inteligentniji, meski i sofisticiraniji metodi.
I automobili koji vrede se jos uvek kradu surovom silom...kako drugacije nazvati cupanje sajlom...ili busenje rupe u vratima bas na mestu gde prolaze zice za centralnu bravu, koje se onda mogu preseci...itd...itd...
Comment
-
-
Necemo valjda svi voziti Volvo
svi automobili imaju neka resenja koja je neko ranije osmislio i pokazala su se dobrim.
tako je i sa zakljucavanjem volana, svi to koriste od korejaca, japanaca, italijana, nemaca, francuza, amera, indijaca, svedjana, fabrika automobila sa cele planete.
svi vozimo i CR dizele, nije to samo privilegija italijanskih automobila.
itd, hiljade patenata i dobrih resenja se koriste globalno, zasto bi tebi smetalo ne mogu da razumem..
moja poenta je u laznom predstavljanju i sumnjivim reklamama.
potpuno je nebitno koji proizvod se tako (lazno) reklamira, i uopste nije vezano samo za auto industriju sto se mog prvobitnog komentara tice.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by sw.brickNecemo valjda svi voziti Volvo
svi automobili imaju neka resenja koja je neko ranije osmislio i pokazala su se dobrim.
itd, hiljade patenata i dobrih resenja se koriste globalno, zasto bi tebi smetalo ne mogu da razumem..
Isto kao sto nemaju samo vlasnici Volvo-a pojaseve, vec ih imamo i svi ostali...tako je i sa tim uredjajem...
Bas je dobro sto ga je neko prekopirao
[ ako je to zaista uradjeno ]...ili, bas je dobro ako je nekome taj sistem posluzio kao ideja vodilja za Zeder...bas je dobro sto se neko setio da i nama koji nemamo, vec vise puta pomenutu marku automobila, omoguci takvu zastitu...
Isto tako je dobro sto su i pojaseve prekopirali...ili sve to ostalo sto si spominjao...
Jedino izgleda tocak nije potekao od Volvo-a...
p.s. '' hiljade patenata i dobrih resenja se koriste globalno, zasto bi tebi smetalo ne mogu da razumem''
- Cini mi se da si ti bas taj kome to smeta...ti si taj koji odmah krece sa pricom '' ne, ne...nije to original...to je vec neko drugi smislio odavno...itd..itd..''...
Nek' je smislio i sam Bog...sta to mene briga...bitno je da mogu imati tu zastitu, a da u isto vreme nemam Volvo...
Comment
-
-
Ajd malo da se vratim na temu i lavlju kandzu.
Pa desavalo se ovako. Ja jutros na Kopaoniku skinem kljuc od kandze od kljuceva od kola i sidjem upalim auto da radi i vratim se u apartman da doruckujem i da se polako spremam za bg. Na kolima kandza auto radi i sve ok.
posle jedno sat vremen ja oprao zubice, ubacio stvari, doruckovao, odjavio se i krenuo kao svako pravo cigance na stazu pa posle skijanja za bg.
Kad sam dosao do staze. Stavim kandzu (nikad je tamo nestavljam) zbog stvari, imao puno dasaka i jakni (tudjih). Nosio nekim prijateljima pa kontam, lakse je nekome da ukrade auto pa da ga istovari lepo. Da ja ne mislim ja lepo stavim kanzu. Zakljucam i ne vratim kljuc od kandze na kljuceve od kola.
Naravno, ja sam izgubljen slucaj i kad sam se lepo navozao i resio da krenem nema kljuca od kandze. Zena trudna, ja mokar ko mis. Bemliga sta cu. Sigurnosni sistem, prethodne generacije ali jbg tesko se skida.
Sunjam lunjam, naso bonsek ali nece ide tesko, a u majku mu kud cu sta cu. Naso neke domare u hotelu, oce da pomognu ali prave dramu da uzmu lovu. Reko daj druze motalicu i neku brusilicu platicu koliko treba.
I posle duzeg natezanja, rese oni da pomognu, uzmu motalicu i neku vrljavu brusilicu (onu sa buvdze od 10e) kamen istrosen ko babin zub, ali jbg to je sto je ja ne mogu da biram. Rezultat kandza isecena za manje od dva minuta. Ide ko u sir.
Sa brusilicom na baterije i dobrim kamenom ode ko nista. pozz
Comment
-
Comment