Lanee u AustroUgarskoj
Collapse
X
-
eheeh
divna vecherinka kod mikija ahhh milina i opushtanje
mikiju i ovde i uzivo, veliko hvala josh jednomPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
jedva cekam da nedelja dodje
sunce ti kalajisano, spali smo sa nogu, nazad doshla nedelja pa moze da se spava i odmaraju ledja i noge...
naravno da smo bili u josh jednom krkanluku, ovog puta u mikijevoj izvedbi heheh
toliko smo navalili da sam se setio da slikam tek kad smo krenuli heheh
u pitanju je kineska hrana koja je bila extra
ja seljak ne mogu sebi poshten luster da kupim a vidi njih ludake, ceo centar okitili sa ogromnim lusterima, ima i mikija u masi hehe
jedan hotel u centru becha, jeftine sijalice, ali fenomenalna i efektivna ideja...
i najveca plazma ikad vidjena hehe
pored ovoga bioskop je-kanta
a cena prava sitnica 79.999 da da pogodili ste EURA
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
Originally posted by EonPa ugojices se covece, opteretices Lanciu u povratku za BG!!!!"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
e da mal' da zaboravim anegdotu
vozimo se ja i miki idemo ka ERDGAS pumpi u nadi da imju plin (propan butan), kad pored nas neka PICHKA crnokosa u nekom audiju kabrioletu gleda gleda i svira
shta li je sad , da mi nije pukla guma PU PU, kad ona fljas dize tri prsta i svira HEHEHE
loodilo
miki se istopio, bilo mu puno srce hehehe
p.s.
nismo nashli LPG ali jesmo CNG
i onda otvorimo mapu i provalimo da ima 10 LPG pumpi u celoj austriji, a da CNG ima 3-4 u bechuPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
novi update
idem u prag za novu godinu HEHEHE
drugar sa devojkom ima neki rentani stan i ima krevet vishka HEHEH
jeeej
bem ti zivot kako je odavde to nula za planiranje, e ocemo do praga, shengen je sve, ma ajmo shta je to smejurija upalish navigaciju, sipash nesho benzina i teraj, e ne kod nas dole u onom zatvoru bem ti zivot...
hmmm idem za prag a osecaj mi je ko da idem u novi sad na vikend keve mi...Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
-
Originally posted by mishiouzivatebec je i moj grad, ziveo sam tamo 5godina ..
lanee jel ovo u tvom autu slikan hotel, vidi se kazaljka od turba
jeste kroz shoferkuPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
Comment
-
Comment