nema mnogo
vishe sam shoppovao sve moguce stvari koje su mi trebale nego shto sam fotkao, a i sve je sa mobilnog
aktivan suvozach...
tu negde u redu ima jedan zverkov autic
forum svuda...
svecica koja mi je doshla glave hehehe ali srecom imao sam josh 4 cilindra
cudna maskota ispred MuseumsQuarter
ko kaze da je istambul daleko, ovde sam video veci izbor nargila nego u istambulu na kapali charshiji
goleme neke zgrade
elektro shkola... valja nek me miki ispravi
i na kraju jest da je u mraku ali cudna neka sprava, vrti se ko chigra, udari u prekidach, promeni brzinu i zvuk, i onda opet tako do prekidacha ... a nije joj nishta, cudna neka naprava eheheh
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
drugar sa devojkom ima neki rentani stan i ima krevet vishka HEHEH
jeeej
bem ti zivot kako je odavde to nula za planiranje, e ocemo do praga, shengen je sve, ma ajmo shta je to smejurija upalish navigaciju, sipash nesho benzina i teraj, e ne kod nas dole u onom zatvoru bem ti zivot...
hmmm idem za prag a osecaj mi je ko da idem u novi sad na vikend keve mi...
Besh krevet, nisi valjda mislio da spavash
za ovo drugo, sad razumes malo vise od one poznate Open Your mind
I jedna tacka za Prag.
Na svakih 7 minuta nestane po jedan auto, ides u zemlju gde auta najbrze menjaju vlasnije u svetu.. PAZNJA!!!!!
Sad znas .
Srecni praznici.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Obicno hoteli imaju chuvane garaze sa video nadzorom , iznajmljuju parking mesto i negostima hotela.
Meni je za vreme sankcija kad nije postojalo osiguranje za EX YU , 1994 god, moje svedsko osiguranje platilo garaziranje auta u Segedinu u jednom hotelu i platili rent a Car iznajmljen u NSu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
i na kraju jest da je u mraku ali cudna neka sprava, vrti se ko chigra, udari u prekidach, promeni brzinu i zvuk, i onda opet tako do prekidacha ... a nije joj nishta, cudna neka naprava eheheh
a onaj beli nisan.....znam,lud ko konj
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
pa kada je vec tako ja sam 3 januara na putu za minhen pa ako vec primas goste mogu da svratim samo ako je becka snicla
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
samo napred..
domacinska vrata uvek otvorena za dobronamerne goste
@mirdza
ko te hebe kad uvek dodjes na 5 minuta i moram da te vijam po austriji,ono tipa e gde si ,evo me 50 km od beca ajd da se vidimo(ala serem )...
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment