Kako da zauzmen internet domen, pomoglo bi mi kada bi mi neko preporucio neku firmu koja se bavi time ili ako neko od vas to ume...
internet adresa
Collapse
X
-
Ako ces to sam da radis (kreditnom karticom), .com ime kosta oko 9 dolara, mozes ga uzeti na www.godaddy.com npr
ali ako hoces da postavis negde i sajt i da to sve zajedno lepo radi (a nemas iskustva oko toga), mozda bi ti se isplatilo da kontaktiras nekog domaceg provajdera koji i registruju domen i podese hosting itd u tvoje ime, npr www.neobee.net ili sezampro, eunet, svejedno.. (ne znam koliko uzimaju "sebi" al te mogu spasti glavoboljeJedan klik u Photoshopu i vec smo spremni za Evropu..
-
-
A domaci provajder ti uzme 10 eura...
Inace, kada registrujes kreditnom karticom domen, mozes da nadjes i cenu od 2-3 dolara!!!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
....a, mojne, te lezilebovice ni da pominjesh...sa bagrom iz RNIDS-a netreba imati posao...uostalom, nisu bili u stanju da se smisle dve godine da to pitanje malo poguraju i da se vishe neblamiramo sa .yu domenom, nego evo tek sada su kao doneli neke odluke, po kojim se i dalje nezna kada cesh moci registrovati taj domen, niti kada ce uopshte biti upotrebljiv....
Comment
-
-
u ebote .,to ko red za "ulje i mleko" =]
kad je cannonball forum uspesan sa ovako zapetljanim nazivom i domenom ko bi slabo ko ocekivao .SE za jedan srpski sajt-forum..onda treba svakom da bude jasno da je " dot.nesto" ..najmanji problem.
netreba posao,biznis da ceka na domen..a narocito na ove nase"kilavce" koji su trebali dot.RS da puste odavno.. mada u ovoj zemlji odavno niko nista neradi,
a sad off: kazu jutros na vestima da su guzve u gradu jer ljudi voze na letnje gume neispravne automobile.. a to sto nije nijedan most napravljen pola veka ,to nema veze.bagra!! na kvadrat!!
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
I mogao si da ga dobiješ tek kad na trećem ročištu doneseš bris grla i krvnu sliku...
Koliko vidim opet uslovljavaju time da li si firma, "društvena organizacija", ili neki treći oblik organizovanja, odnosno, fizičko lice...
Nikad se neće naučiti, obožavam organizacije tipa RNIDS, RRA i slične...Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
11.04. 0:12 #2
Rule #51: Sometimes — You're Wrong!
Comment
-
Comment