Klub ljubitelja JAGUARA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tamburski
    CBC Senator
    • 27.09.2007
    • 210
    • PANCEVO

Klub ljubitelja JAGUARA

Novi klub se osniva u Pancevu klub ljubitelja i vlasnika JAGUARA pa ko voli nek izvoli vise informacija za par dana
    a koji je to auto bolji od moskvica
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

...a, onako, chisto me interesuje, poshto sam radoznao, ko od osnivacha ima Jaguara?

Comment

• tamburski
      CBC Senator
      • 27.09.2007
      • 210
      • PANCEVO

Ima ih u Pancevu sedam ili osam komada za pocetak za vise videcemo
      a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

jaguar nije tako redak auto kao sto se misli...
        nekada je, savim normalno, mogao da se kupi u sfrj ( i kupovao se ).
        trenutno u srbiji ( po mojoj proceni ) ima sigurno 100 ako ne i vise jaguara, svih oblika, boja i godista...

interesantno je da kod nas postoji i nekoliko retkih modela, koji su napravljeni u malim serijama kao sto je XJ 12 Coupe ili Daimler 250 V8, pored toga, postoji i 3 Etypea, od kojih su dva u dobrom stanju a jedan je krsh ( i postoji jos dva E typea za delove ), u muzeju postoji Jaguar SS iz 30tih a ima i dva XJS V12 koji se voze. Od novih, najvise ima S i X typea, njih ni ne brojim...

Pozdravljam ovu inicijativu, drago mi je da se tako nesto organizuje kod nas. Jaguar je jedna od mojih najomiljenijih marki

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

E kada bude osnovan icicu ja da vidim, pa cu javiti impresije, posto sam ja Pancevac pa mi je to relativno blizu.
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• NORTH SIDE BOYZ
            CBC Senator XXL
            • 29.10.2007
            • 563
            • Novi Sad

Svaka chast, Jaguar je jedna od marki koja mi je draga na poseban nacin... Full Respect... U sobi imam poster XJ220 od malena kad nisam znao sta je auto taj auto mi je posebno prirastao srcu i odatle ljubav prema pomenutoj marki...
            NORTH SIDE BOYZ

Comment

• jovan30
              CBC Senator
              • 07.05.2006
              • 322
              • Beograd

Jedno vreme sam imao plan da uzmem Jaguar S type, pre nego sto sam uzeo A6. Auto mi se stvarno jako svidja, ali problem je u tome, sto sam mislio da kod nas nema uopste servisa za Jaguara. Sada uzimam Alfu, ali mozda posle Alfe Jaguara i to bas S type koji mi se mnogo svidja.
              Jedan klinac u BG je vozio S type na italijanske tablice pa ga je slupao, naravno lik nema veze sa lifestylom vozaca Jaguara, pazite kada je on u Stype ugradio neku muziku i woofere kao da vozi ne znam ti ja... neki tuning styling auto, a ne aristokratsku limuzinu.

Daj bas napisite neku rec o S type-u bas me interesuje taj auto.

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Da si trazio za neki stariji model pa i da razumem
                S-type manje vise prosecna limuzina, tu je Ford vec uzeo pod svoju politiku i poceo da pravi auto za siri krug ljudi tj. da upropascava imidz marke.

Izasao je u Januaru 99 godine sa 2 motora: 3.0 V6 238KS i 4.0 V8 276KS
                Restajling je odradjen Februara 2002 godine kada su izbacili slabiji motor 2.5 V6 sa 201KS zatim 4.2 V8 sa 299KS i sportsku R verziju takodje 4.2 V8 sa 395KS
                Poslednji je ubacen dizel motor Juna 2004 godine 2.7 sa 207KS
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• jovan30
                  CBC Senator
                  • 07.05.2006
                  • 322
                  • Beograd

Znam ja te podatke kada je izasao, i koji motori su aktuelni u njemu.
                  Medjutim ne znam kako se kotira kod nas, koliko je posle tezak za prodaju, ne znam koje su mu mane, sta se kvari, gde uopste S type mozes da odrzavas kod nas (u Fordovom servisu ili? posto kazes da je vec tada Ford uzeo Jaguar pod svoje).

Pozdrav

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141
                    • Beograd, barajevo-zemun
                    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Jaguar je odavno prestao da bude ono sto je bio, sada ga preuzimaju Indijci ali ja sam uvek veoma cenio originalne Jaguare pa tako i danas.

ovi FWD modeli Jaguara u novije doba su manje vise Ford (tj Mondeo) u prosecnoj srednjoj klasi.

dobrim primercima je i danas pozamasna cena bez obzira na godine, auto drzi vrednost.

pozdravljam osnivanje kluba i sve najbolje malobrojnim vlasnicima.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• scarab26
                      CBC Senator XXL
                      • 27.09.2006
                      • 353
                      • bgd

pre neki dan na TVCG je bio neki kao TV film sa kraja osamdesetih u kome Milan Strljic glumi neku facu kao gastarbajtera ili smekera i vozi Jaguar XJ Coupe. Ovo je redak auto izasao u 10.000 primeraka, inace neverovatno lep (narocito u odnosu na XJS sa pljosnatim farovima).

Mislim da sam citao na ovom forumu da u CG ima neki lik burzuj sto ima nekog veoma retkog Jaga, te bi ovaj mogao da se uklapa u pricu.

Ono sto je najvece ludilo je da na sajtu TVCG ne mogu uopste da nadjem u programskoj semi taj film ili mozda cak seriju, a cak nema nista slicno ni u Strljicevoj filmografiji. Inace sam film ili serija je dno dna - neki lik sa brkovima u crnoj koznoj jakni (potpuno nepoznat glumac) je kao neki osvetnik, solo player, dobro sto nisam gledao, fazon produkcija TV Titograd, katastrofa...

Comment

• Eon
                        Moderator
                        • 10.03.2005
                        • 4225
                        • Beograd-NBG-44
                        • Superb 2.0 4x4 DSG

Pozdravljam osnivanje ovog kluba... I jako me interesuje sama struktura clanstva u vidu modela Jaguara...
                        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• engine
                          CBC Član
                          • 24.03.2007
                          • 58
                          • Srbija, Beograd, Banovo Brdo

Evo jedan mali OffTopic vezan za Jaguara i Novu godinu:

Na Policijskoj Akademiji kadeti polazu zavrsni test. Poredjani stoje jedan pored drugog, svih trinaestorica. Prilazi ocenjivac i pita prvog: "Kazi mi marku jednog automobila?". Ovaj odgovori k'o iz puske: "Jaguar!". Pita sledeceg isto pitanje, a on odgovori: "Februar." Treci odgovori "Mart", i tako dodjose do 12-og koji odgovori "Decembar". Trinaesti gleda, pokunjio se, ne zna sta dalje da kaze, prosli svi meseci, ali doseti se u poslednjem trenutku i ispali: "SRECNA NOVA GODINA!"

Comment

• mb12
                            CBC Senator XXL
                            • 06.11.2006
                            • 640
                            • Vrbas
                            • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by mb12
                            ...a, onako, chisto me interesuje, poshto sam radoznao, ko od osnivacha ima Jaguara?
                            ...i kao sto sam pitao? Tamburski nisi odgovorio!

...ako osnivach nema Jaguara, onda znam zashto hoceda osnuje ovakav klub, izmedju ostalog u kojem bi svako od ljudi koji imaju pare za jaguara imali clanstvo.... ...chitanje izmedju redova mi nije posao, nego postalo je navika prezivljavanja u Srbiji

Comment

• jovan30
                              CBC Senator
                              • 07.05.2006
                              • 322
                              • Beograd

ima li nesto novo vezano za klub? Koliko imate clanova, koje imate Jaguare? Da li pravite neke skupove?

Comment

Working...
                              X