Konfiguracija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djolers4
    CBC Veteran
    • 05.11.2007
    • 124
    • Vrcin

Konfiguracija

Imam stariji komp,pa sam resio da obradujem sebe za praznike.

sta mislite o ovome:

Gigabyte GA-P31-DS3L
    Intel C2D E2140 1.8 GHz
    GEIL 2x1 Gb DDR2 PC2-6400 800MHz
    ASUS EN8600GT/HTDP/256 ddr3
    Seagate Barracuda 160gb

ovo kosta 300 eura u Eurolinku na kes.Monitor TFT imam,mis,tastaturu,napajanje,rezac,kuciste,zvucnik e. Da li je ovo ok po vama?nisam neki zaludjenik za kompove,nisam ni neki gamer.
    Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini
  • BGILLEGAL
    CBC Senator XXL
    • 22.05.2006
    • 653
    • Beograd

Ako neces da igras igrice ovo ti je previse.... a ako hoces ovo ti je premalo. Ovo je neki kompromis. Ali za kucu bez igrica je ovo previse. Iskreno.

Comment

• djolers4
      CBC Veteran
      • 05.11.2007
      • 124
      • Vrcin

konfiguracija

Nisam mislio da necu uopste igrati,vec samo par voznji,rFactor,NFS,neki rally,mozda neku pucacinu.Kupujem komp pa sam mislio da uzmem nesto sto ce mi potrajati barem 2 godine da se ne smorim kao sada.
      Sada imam celeron 1.7,256 ddr,ati 7000 64mb,neku jadnu plocu,hard od 40 gb.tako da sam hteo da pitam posto nisam navikao na visoke performanse od kompa.
      Nije covijek ono sto misli, vec ono sto cini

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Odličan ti je to comp, možda i malo preodličan, ali ako ti cena odgovara nećeš se pokajati.
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• BGILLEGAL
          CBC Senator XXL
          • 22.05.2006
          • 653
          • Beograd

Ne sporim. Super je to racunar. Ja imam slican koji je na prodaju. Sa tim ce ti sve igrice raditi super. Windows okruzenje sada radi perfektno i sa najgorom konfiguracijom tako da u tom delu neces primetili razliku ulozio 150e ili 1500e. Jedino kasnije bi dodao jacu grafiku i dalje bi mogao da teras nove igrice!

Comment

• Durango
            CBC Senator XXL
            • 01.02.2006
            • 590
            • Zemun, Srbija

Posto je komp. koji trenutno imam star kao biblija i malo bolji od game boy-a, razmisljam da ga zamenim novim. Odlucio sam da vise ne uzimam klasican desktop racunar, jer zauzima dosta prostora, a ima i brdo kablova koji me nerviraju. Hteo bih da uzmem laptop koji bih iskljucivo koristio za kucnu upotrebu. Izdvojio bih maximum 60.000 dinara i pronasao sam jedan vrlo interesantan primerak.
            U pitanju je ovaj racunar:

Trenutno je na akciji i mislim da se za ovaj novac ne moze nista bolje kupiti. Najvise mi odgovara sto ima monitor od 17 inca. 15-icu sada koristim i hteo bih za broj veci cisto zbog preglednosti. Racunar najvise koristim za interenet, rad sa office paketom i jos nekim ne mnogo zahtevnim programcicima.

Hteo bih savet od onih koji se bolje razumeju u ove stvarcice, da li da ga uzmem, tj. da li se nesto bolje moze uzeti za ovaj novac. U obzir dolazi samo laptop racunar jer ne zauzima puno prostora.
            U njemu je Intel Centrino Pro Core Duo procesor. Koliko znam, to nije pravi intel vec neka oslabljena verzija kao celeron. Da li valja to ista?
            MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

Pa za to sto treba tebi ce biti i vise nego dobar, HP po meni ima malo bezveze dizajn, totalno neutralan i kao da su masine od pre godinu, dve, ali ovako je masina ok. Ja vec 4 godine radim to sto i ti oces, znaci mnogo net, office i jos nesto sa strane, na laptopu starom 4 godine koji je mnogo slabiji od toga i zadovoljan sam a nevolim da masine kilave tako da ce ti to biti dobro nemoj da se sekiras .
              Inace ima i jeftinije od toga .

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

Slazem se da im je dizajn bezveze i da izgledaju obicno, ali meni je to nebitno. Vazno je da zadovolji moje potrebe i kao sto ti kazes, da ne kilavi dok otvara programe.
                Mozes li me uputiti gde ima jeftiniji laptop slicnih performansi sa 17" monitorom?
                MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

upravo kod JNC-a u radnji
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...