Mali OffTopic! > Vezano za Ski Stazu koju pominjete...da li neko moze da mi objasni nesto vezano za mesto gde se nalazi staza i kafic. Parce puta od Kneza Viseslava do kafica je jednosmerno ili se ja nesto tripujem? Cesto se desava da kad idem na dole, da od kafica idu ka meni automobili i obavezno mi sviraju da se pomerim kao da oni imaju prednost...Zvao sam saobracajnu policiju i oni kazu da je jednosmerno odozgo na dole, i da bi po pravilu automobili trebali da idu dole do "Kosute" pa pored cesme uzbrdo na BB...
Ski Staza - Kosutnjak
Collapse
X
-
Trebalo bi ali ludaka uvek na pretek,pa ljudi misle sta ima veze,nema mnogo da se vozi i to im je kao normalno,a za to bi cepao dozvolu,ne oduzimao nego c.e.p.a.o.!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Za kolege bez opreme, raspitao sam se pa da javim.
U Markoniju, 25.Maj, oprema se iznajmljuje na najmanje nedelju dana, znaci ne moze dan, dva. Skijaska oprema nedelju dana oko 4500 din (tako mi rekose "oko").
U Planet Bike-u Vojvode Stepe 2, moze na dan, skije 750din, board 800din. Danas rade do 3 necu stici, a i kisa siba, pa je pitanje u kakvom je stanju staza. Au ponovo rade tek od utorka, nista onda...
Sad sam nasao i ove Atomik na nbg 313-3008, 2 dana 1000din, mozda nesto iskombinujem sa njima.
Ako idete danas lepo se provedite i javite vredi li ici sutra /kakva je staza/.
Comment
-
-
I ja sam za tek od utorka, danas sigurno nece moci da se vozi normalno (peo sam se na brdo i led je vec na asfaltu, a kamo li na stazi).
Comment
-
-
OPOZIV
Vreme pasje, katastrofa, sve je poledilo, neka ostane za neki drugi put.
Ja imam daske, nemoj niko to da iznajmljuje da cu vam ja.
Daska sa vezom za vece 164 , 44,45,46 (bez buca)
Daska 158 sa vezom i cipelama 41,42
daska 157 sa vezom 41.42 (bez buca)
za devojke ako hoce da probaju 153 + vez (bez buca) za 37,38,39,40
mogu jos dasaka da nabavim ako treba, ali generalno ako ne padne sneg opet, nema od toga nista. Videcemo od nedelje. pozz
Comment
-
-
predlazem jednodnevni odlazak na divcibare na novu stazu. prebacili su stari dvosed sa karaman grebena, tako da je voznja sasvim korektna. do tamo ima cenim 1h15min sto je ok za odlazak npr u nedelju ujutro i povratak popodne. staza je otvorena juce, bilo na pinku.
Comment
-
Comment