Problemi sa postexpress-om

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vujke
    Admin
    • 29.09.2004
    • 1673
    • Mladenovac
    • Daewoo Lanos 1.5SX

Problemi sa postexpress-om

Da li je neko pokušao da reklamira oštećen paket postexpress-u i kakav je rezultat bio?

Stigne mi danas napajanje, morao da šaljem da neko to pokupi iz pošte i večeras kad sam došao s posla otvorim-šlog! Metalnu kutiju su uspeli da razje*u.

Slika govori sve, vent je pokojni a napajanje u garanciji

Sutra idem da im se načetitam i da podnesem reklamaciju, jel neko uspeo nekad da ispravi mrtvom magarcu qrc? Pretpostavljam da ću dobiti prs' ali ću barem da olakšam dušu. Jadna šalteruša sutra...
    JMPXP
    while(!asleep()) {sheep++;}
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

...samo napred...udri po bagri...nadji onog ko je direktno odgovoran i stushti mu proverene rechi u lice "Dabogda ti deci trebalo za lek" , ako se budeo pravio/la mutav/a.....ako na ovo ostane govedo ravnodusno, nemas potrebe bilo sta da radis jer je to govedo kacelarijsko!

...budi zadovoljan shto si ga i uopshte dobio, jer je opste poznata situacija, da su na carini maznuli mis decku iz kompleta sa tastaturom i kad je decko otisao da reklamira oni mu rekli da je tezina misa u onoj granci u kojoj paket moze da kalira, tako da je jednom reciju mis od plastike kalirao, ispario.....potrazi o ovome na netu, imash pregrsht tema o ovom fenomenu!

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

Bolje da mi ga nisu doneli, više novca bih imao u džepu. Uštedeo sam 5€ na kombinaciji da ne kupim u lokalnoj prodavnici a vidi sad ovo.
      Povrh svega ovo nije prvi put da se dešava, zbog toga poslednjih godinu dana ne šaljem/dobijam ništa preko njih i evo ga sad se prodavac zeznuo kad je slao pa poslao preko debilske službe.

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Kod slanja treba da se navede da je osetljivo, pa je naplata stete moguca!!!!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• mb12
          CBC Senator XXL
          • 06.11.2006
          • 640
          • Vrbas
          • Mazda 626 2.0 TD

^ U normalnim zemljama....u zemlji u kojoj su ti shalterski radnici ustvari vladari iz senke, teshko ce da bidne

Comment

• vujke
            Admin
            • 29.09.2004
            • 1673
            • Mladenovac
            • Daewoo Lanos 1.5SX

Napisano lomljivo, pride upakovano u 2 balon kese ali marfi je odradio svoje. Krenulo me od 3 januara, sve sto pipnem od opreme se raspada. odoh po ciganku...

Comment

• mb12
              CBC Senator XXL
              • 06.11.2006
              • 640
              • Vrbas
              • Mazda 626 2.0 TD

....pa da...boli te qrac....ako ne barem ces da se ogrebesh za snosaj....LOLISHA.....sta ces...morale su cigane da izvale i tu foru sa Sedam godina da i njih **** neko osim prljave stoke....LOLISHA.....

...elem, nek ti to bude na nauk....jbg, ali i neka ti ja za utehu, da svako svoju skolu plati....

Comment

• vujke
                Admin
                • 29.09.2004
                • 1673
                • Mladenovac
                • Daewoo Lanos 1.5SX

LOLISHA rulz! Celo veče ko četnik oštrim brkove za sutra i sve po kući terorišem. Sa ovim me nasmeja, svaka čast.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

ajde vako... nemoj da diras devojku na salteru posto je ona njamanje kriva. kriva je firma (JP PTT Srbija) tj drzava koja je vlasnik iste. nije mi jasno zasto si njih uzeo za uslugu kad npr. city express to radi bolje, brze i jeftinije. idi reklamiraj, ali nacice nesto da se izvuku jer ne znaju koj je debil bacio kutiju kad je tovario kombi sa posiljkama. znam ja, isti onaj debil koji radi na posti 6 (zeleznicka stanica) na vetrometini i minusu za 15000din pa ga savrseno zabole za tvoj paketic i sto na njemu pise fragile. mozda ga je namerno i bacio. za ubuduce, pamet u glavu. zaobidji post express. posta se svojski trudi da joj ta usluga bude jedna od primarnih ali ne moze bate to tako. puno stvari smrdi i ne funkcionise u toj firmi pa tako ni ta usluga. nikada nije ni radila tj od samog pocetka nije radilo kako valja. reklamiraju danas za odmah a to ne postoji, ne radi. da ih ne pljujem vise posto ih i onako pljujem svaki bozji dan. to ti je to... zao mi je...
                  deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• vujke
                    Admin
                    • 29.09.2004
                    • 1673
                    • Mladenovac
                    • Daewoo Lanos 1.5SX

Ne koristim ih vec godinu dana upravo zbog ovakvih sranja. Prodavac se zeznuo pa poslao po njima, vec tad mi pao mrak na oci, a sad.. odoh da JMPXP

Comment

• vujke
                      Admin
                      • 29.09.2004
                      • 1673
                      • Mladenovac
                      • Daewoo Lanos 1.5SX

Jedva sam ih naterao da naprave zapisnik i zahtev za nadokanu stete. Izgleda da to prvi put rade, sede na telefonu s kolegom iz BG i popunjavaju zapisnik. Napisali da je propisno zapakovano i da je osteceno u transportu, sad ostaje da se ceka...

Comment

• rajmax63
                        CBC Prijatelj
                        • 02.04.2005
                        • 1415
                        • Bačka Palanka
                        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

i ima li sta novoga
                        blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                        Audi ima crveno T

Comment

• vujke
                          Admin
                          • 29.09.2004
                          • 1673
                          • Mladenovac
                          • Daewoo Lanos 1.5SX

Code:
                          http://www.postexpress.co.yu/faq.asp#a11
                          Pošta je dužna da se izjasni o osnovanosti reklamacije, u roku od 30 dana od dana njenog podnošenja.

Comment

• Manfred
                            CBC Senator XXL
                            • 04.08.2007
                            • 905
                            • Beograd

Originally posted by zverko
                            reklamiraju danas za odmah a to ne postoji, ne radi. da ih ne pljujem vise posto ih i onako pljujem svaki bozji dan. to ti je to... zao mi je...
                            Radi matori... par drugara mi radi tamo i provereno znam da radi, ali na odredjenoj teritoriji, tipa ne moze u 5 popodne da ih pozoves u Beogradu, da nose odmah za Nish...

Ne branim ih, boli me uvo. Za ovo za sta meni koriste, super su i do sad nisam imao problema. Koristim PE par puta mesecno. Mada ovo sto ja shaljem i primam nije lomljivo

Comment

• low rider
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2006
                              • 613
                              • Beograd

Danas mi rece kurir da "danas za odmah" moze samo kad su posiljalac i primalac u istom gradu, a ja ih zvao da iz bg nesto saljem u sm...

Kakav je cityexpress, sajt im je tuga, imaju li neku uslugu tipa "danas za odmah ili za danas"?

Comment

Working...
                              X