Problemi sa postexpress-om

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Pošto skoro svakodnevno nešto stiže ili odlazi, mogu iz iskustva da napišem sledeće.

Ubedljivo najgori: Post Express, od 7 pošiljki u poslednja 4 dana, (12 poslednji mesec), samo su jednu jedinu doneli na adresu, sve što je teže ili ih mrzi samo ostave obaveštenje kao nisam bio (a ja čekam ko ozebao sunce taj paket), nema šanse da nazovu na telefon da se najave ili šta slično, radi ko kad dodje na red i nema svaki čovek svoj reon da upozna stalne mušterije. O čekanju u redu u pošti neću ni da pričam i problemima oko otkupnine (i ako je ni jedna moja pošiljka nema, sve je plaćeno) uvek problemi, te nije u sistemu, te nije stigao telegram...

Drugi po kvalitetu (i ako je sa njima najmanje rađeno): Overnight Express, jednom su doneli sa sve najavom telefonom, drugi put ostavili cedulju i jedva sam uspeo treći dan kod njih u magacinu da navatam kurira, pošto niko drugi nezna o čemu se radi nije njihov re(j)on...

I po meni ubedljivo najkvalitetniji: City Express, uvek isti čovek donosi i odnosi pošiljke, ako nismo tu nazove telefonom pa se dogovorimo gde i kada, jedini dolaze ponovo na adresu, od kada smo se upoznali pozove da vidi da li smo tu da ne dolazi džabe, čak i kad je naša greška (nema spremnih para za otkupninu) dođu ponovo kad spremimo pare...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Originally posted by uglavnom_bezopasni
      I po meni ubedljivo najkvalitetniji: City Express, uvek isti čovek donosi i odnosi pošiljke, ako nismo tu nazove telefonom pa se dogovorimo gde i kada, jedini dolaze ponovo na adresu, od kada smo se upoznali pozove da vidi da li smo tu da ne dolazi džabe, čak i kad je naša greška (nema spremnih para za otkupninu) dođu ponovo kad spremimo pare...

I ja stalno saljem po njima i nikada nijedan problem...uvek sve po PS-u...jedino sto duze cekas pare od otkupa ali ako ih zovnes odmah ti donesu.
      Zato samo praktikujem da mi pare uplate na racun u bilo kojoj banci.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

, City Express je odlican nikad nikakvih problema, sto kaze bezopasni najave se, ma nikad nisam imao problem sa njima, a posta .

Comment

• Azrael
          CBC Senator
          • 29.06.2006
          • 278
          • Kragujevac

Ja sa Postexpresom nisam imao nikakvih problema, sve sto sam slao, i sto su meni slali dolazilo je bez ikakvih problema i ostecenja, tako da sam za sada zadovoljan sa njihovom uslugom!

Comment

• vujke
            Admin
            • 29.09.2004
            • 1673
            • Mladenovac
            • Daewoo Lanos 1.5SX

Evo posle 80 dana stigao je odgovor od sektora za ekspres usluge, prihvatili su moju reklamaciju na ostecenu posiljku i isplatice vrednost paketa + postarina postanskom uputnicom. Sad jos ostaje da lova stigne, pitam se da li ce i ona doci za 80 dana
            while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• stefanves
              CBC Senator XXL
              • 10.12.2006
              • 1351
              • BG

Ja takodje mucim muku sa Post Expressom, ali nekako mi je najjednostavnije sa njima. Npr. neke pare iz Septembra 2007. mi jos nisu stigle, planiram ovih danan da se zalim.
              Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
              Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• jonicalfa
                CBC Veteran
                • 14.10.2007
                • 128
                • Sm.Palanka

Prijatelji da mi nije city-expressa neynam sta bi neki put nedeljno i do 3 posiljke, uz to poznajem coveka koji radi i sa njime se dogovaram gde da se nadjemo, gde mu je blize, u svakom slucaju preko 50 posiljki bez problema, ni sa otkupom ni sa ostecenjima, a uglavnom su to osetljiva elektronika, mobilni telefoni i slicno... Svaka im cast

Comment

• vujke
                  Admin
                  • 29.09.2004
                  • 1673
                  • Mladenovac
                  • Daewoo Lanos 1.5SX

Zaboravih da zatvorim temu..

Steta naplacena posle 5 meseci cekanja, mozda ne bi jos da nisam stigao do direktora posle bezbroj zvanja nadleznih sluzbenika. Naravoucenije, ne ebe pametan nego uporan
                  while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

Working...
                  X