hitan problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • duma
    CBC Član
    • 10.01.2008
    • 16
    • sm

hitan problem

danas sam uradio kopiju tj,rezervni kljuc za paljenje,u pitanju je mazda 626 d, '91 god,upalio sam sa njim...ali kad sam ugasio kljuc vise nije hteo da se okrene cak ni do kontakta.Probao sam sa original kljucem-nista,i tako satima...postoji li resenje problema i sta je u pitanju,zna li neko?
    neka prica ko sta hoce,meni se japanke svidjaju...zato i vozim samo japanca...
  • duma
    CBC Član
    • 10.01.2008
    • 16
    • sm

postoji li neka blokada u bravici mozda i moze li se lako otkloniti? ili mozda moze da se premosti iz bravice kablovi...stvarno sam laik za te stvari...

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Ove novije imaju kodirani kljuc , za tvoju neznam ali mi opet nije logicno da ti i sa originalnim neda da okrenes.Da se nije polomio neki deo pa blokira okretanje? Mislim da petko servis za kljuceve radi i otvaranje brava za auta pa mozda ti pomogne.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• M-power
        Moderator
        • 10.01.2005
        • 10060
        • Bg; Banovo Brdo
        • CorsaC, astra H,

Probaj necim metalnim da malo cukas po bravici dok pokusavas da okrenes kljuc.
        To date there has never been a faster car built for the public road and,
        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• duma
          CBC Član
          • 10.01.2008
          • 16
          • sm

rastavio sam(ne bravicu)ali sam poskidao plastiku okolo i cackao,malo kljuc ukrsta,ali sam uspeo...3 dana zivota mi je skratila... hvala

Comment

Working...
          X