Pa kao najavljuju ga za leto.....al nema sanse do kraja godine da izadje. Znas kako stvari kod nas idu sporo, pogotovo sto se zakonske regulative tice.
Nisam ni u snu pomislio da je Punto 2 bolji auto od 307, ali kažem da je Punto puno praktičniji i upotrebljiviji(i skromniji) auto koji se pogotovo ističe jako povoljnom potrošnjom goriva.Vidim da i braća Hrvati imaju takodje Puntiće(čak su i slično ofarbani) i takodje se hvale sa njima.Inače uvek sam za unifikaciju opreme i vozila pa neka to bude i Škoda....he,he,he!
Jutros u nekadasnjem Bulevaru JNA, (Bul. Oslobodjenja) snimio me radar koji je montiran na vozilo. marke TRAFIPAX.
Mislim da su vozilo sa radarom nepropisno montirali, i da mu drvcece smeta da ocita pravilno brzinu.
Srecom, aparat je sam poneo pa sam sve lepo odslikao, i to cu da pokazem na sudenju.
Normalno trazicu da pozovu pandura koji me je zustavio i onog sto je sedeo u kolima.
Pitanje o tome ko ga je i kada obucio da rukuje vozilom, ko je ugradio radar na vozilo, nacinu parkiranja vozila, uputstvu o upotrebu i sve ostalo sto bi ih pitao ZockyBoy pitacu ih i ja.
Primedbu na zapisnik sam stavio i potpisao sam ga.
Bicete obavesteni o detaljima.
Evo slika
Comment