Od cega je ovo ostecenje
Collapse
X
-
Oktavija je u pitanju, auto je star oko 2 godine sa tim sto je jos pod garancijom. Trebalo bi da ima 6 godina garanciju na boju, pa sam mislio da reklamiram dok je vreme. Slike su stvarno lose, ali i ovako mora covek da se zagleda da bi video to. Deluje kao neka kap koja se osusila, dok se ne napipa prstom i vidi da fali parce. Ne znam sa cime je moglo da se osteti, da je kamen ili kljuc izgledalo bi drugacije, bar po ranijem iskustvu.
Comment
-
-
Auto je kupljen nov i nikada nije bio udaran, tj nije farban naknadno. Jedino sto ja znam da je moglo da prouzrokuje ovo je kamencic na putu, neko namerno nanosenje stete na parkingu (kljuc, kiselina ili ko zna sta...) ili ostecenje prilikom pranja (rucno pranje mislim da ni jednom nije bio na "cetkama"). Sad glupo mi je da odem na servis i da to svalim na njih bez dokaza nekog. Drugar mi govori da se slobodno zalim jer je cesta pojava da lak spadne, ali mi je nekako nerealno to da se desi na prakticno novom automobilu.
Comment
-
-
Mojoj kevi je isto tako otpalo na kolima i to na sred haube...prvi je vlasnik i nije nista grebano vec je pocelo od takvog parcenceta do velike fleke...I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Definitvno je otpao komad laka!Naravno da ćeš odmah da uložiš reklamaciju.Oni će ti to prefarbati i putuj igumane.Malo je poznato da se tako popravljaju i oštećenja na novim automobilima koja nastanu u procesu proizvodnje.Moguće je da je i tvoj auto tako popravljan, a da je kod tebe problem nastao usled neadekvatne popravke!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment