Zasto ne vozim svoju alfu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Srpsko preduzetnistvo... u Srbiji!

Samo da ne saceka prolece kada krenu kise...
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Odes sa slikama u gradsku upravu u neko odeljenje koje je zaduzeno za urbanizam ili sta li vec kod vas, i zalis se.

Izvodjaci radova su duzni da drze ulicu i pored radova intakt od svojih zahebancija. Nek odrade i taj deo za koji su dobili placeno boreci se na tenderu nebi li dobili posao.

Sramota, takvu bi kaznu dobili da ni im sva zarada otisla na nju - u nekoj normalnoj zemlji.

Nish ti nevredi da se ovde zalis, to je primarna greska, svi se jadaju i kukaju naokolo a ne u instituciju koja je zaduzena za to.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by BOOST
        Izvodjaci radova su duzni da drze ulicu i pored radova intakt od svojih zahebancija.
        svi se jadaju i kukaju naokolo a ne u instituciju koja je zaduzena za to.
        ovih dana se vadi šargarepa po Vojvodini tako da je kolovoz u najmanju ruku katastrofa.
        panduri samo gledaju da li imaš vezan pojas i zašto si vozio 67 km/h a trbelo je 60 km/h
        kome se žaliti kada se sve završava u kafanama i na jagnjetini

kada bi mi videli auto pomislili bi da sam bio na njivi i orao

uveličaj te sliko odavezno jer se najbolje vidi kako to izgleda

blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
        Audi ima crveno T

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Sramota, takvu bi kaznu dobili da ni im sva zarada otisla na nju - u nekoj normalnoj zemlji.
          Mislis u swedskoj?

Znas ono iz "tesne koze"....Sta rade sa odpacima u razvijenim zemljama.......mislite u Japanu....da u Japanu
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Viper
            CBC Senator XXL
            • 25.11.2004
            • 700
            • Kać

Pre neki dan kad su mi nagurali zemlje na cupriju ili na ono sto je ostalo od nje toliko sad poludeo da sam bio spreman da posaljem email sa slikama u sve novine u srbiji.

Ovako izgleda ulica posle danasnjeg kopanja.

A ovako izgleda cuprija kod onih koji su im kuvali kafu

I DONT NEED SEX
            goverment fucks me every day!

Comment

• Rendjo
              CBC Senator XXL
              • 26.06.2006
              • 340
              • Zadar HR

Originally posted by rajmax63
              Izvodjaci radova su duzni da drze ulicu i pored radova intakt od svojih zahebancija.
              svi se jadaju i kukaju naokolo a ne u instituciju koja je zaduzena za to.
              ovih dana se vadi šargarepa po Vojvodini tako da je kolovoz u najmanju ruku katastrofa.
              panduri samo gledaju da li imaš vezan pojas i zašto si vozio 67 km/h a trbelo je 60 km/h
              kome se žaliti kada se sve završava u kafanama i na jagnjetini

kada bi mi videli auto pomislili bi da sam bio na njivi i orao

uveličaj te sliko odavezno jer se najbolje vidi kako to izgleda

Ko i ovdje kod mene nakon što su sanirali deponiju i ogradili je žicom.. sav građevinski otpad ide okolnim poljskim putevima na pristupne makadamske ceste oko deponije gdje ga i bacaju i kad se vrate na cestu svo blato nanesu tamo i tako da mi je auto svaki dan pun blata pa sam rješio da ga perem svaka 2 tjedna jer je vjerojatno netko od nadležnih u vlasti dobro korumpiran da zažmiri na to nekontrolirano odlaganje otpada mimo deponije Pomirio sam se da auto treba služiti meni a ne da ga perem svaki dan jer nema smisla da se sekiram zbog toga što ga svaki dan netko zvekne vratima,zasere ga ptica ili nanesem mu malo blata..Jedanput u 2 tjedna ga operem i doviđenja tako da ne trebaš čuvati alfu..Moja Honda ima 500000km i 10 god vožnje po zasoljenim cestama i nigdje hrđe..barem ne na oku vidljivim mjestima.Samo kad pereš moraš isprat temeljito i to je to..

Comment

• rajmax63
                CBC Prijatelj
                • 02.04.2005
                • 1415
                • Bačka Palanka
                • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by Viper
                da sam bio spreman da posaljem email sa slikama u sve novine u srbiji.
                ne moj da se razmišljš.
                šalji ih
                blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                Audi ima crveno T

Comment

• mishkom
                  CBC Senator XXL
                  • 07.08.2007
                  • 591
                  • N/A
                  • N/A

ehh, sad kad razmislim ni u Negotinu nije bolja situacija, mogu slikati, ali nije to to, jos uvek je sneg ovde, pa se ne vidi onako kako je stvarno, posto je oko 0, cim pocne da se topi slikam da vidis kakao izgleda CENTAR, CEO, pored opstine i sve. . . Sto je najgore nemas ni gde da vozis auto, panduri skinuli znakove gde su bile jednosmerne ulice, a sto je najgore tamo i NE moze da se mimoidju 2vozila

Sto si tice vojvodine, video sam jedan sudar, bas iz razloga sto vade repu, i sto ima blata na putu. Covek kojeg poznajem, poseduje G-IV, vozio je 3com a u njega se zakucao ciganim sa starim mercedesom 123valjda, sa 150km/h. . . Ovaj jadni covek je preziveo zahvaljujuci vazdusnom jastuku, ali ima slomljenu ruku i jos svasta tu nesto. . . A onaj ciganin samo ogrebano uvo, eh sta su ti stare teske mrcine , hebes 5zvezdica na euro enkap testu.. .

A moj auto je juce bio u perionici, jadan pun soli. . .

Comment

• boris58
                    CBC Veteran
                    • 19.02.2007
                    • 196
                    • Cacak

ih bre, sto ste se razmazili ...
                    letos su mi oko firme uvodili gas. svaka j.. ulica u okolini je zavrsila sa kanalima sa strane i + po 5-6 kanala poprecno.
                    to su i nekako zavrsavali par meseci.
                    jedno 50 puta su presekli kablove od distribucije.
                    zeznuli jednu trafostanicu.

i kome da se zalis??
                    elektrodistribucija protestvovala kod nis-a i kod izvodjaca radova - on rekao da mu je jeftinije da placa kazne zza secenje kablova nego da mu radnici paze gde kopaju.

posle septembar mesec pauza
                    kanali samo zatrpani ....
                    u novembru opsedaju nam firmu
                    maticnu ulicu i 2-3 bocne raskopavaju trotoare, ostavljaju otvorene kanalle i odlaze.
                    posle 2-3 dana ljudi popizdeli od preskakanja kanalu uzmu lopate i na svoju ruku zatrpaju kanale.
                    posle 10-tak dana dodju radnici pa opet otkopavanje. u jednom trenutku odvoje jedan deo ulice, postave znakove i trake na pocetak i kraj ulice i raskopaju poprecne kanale. sa idejom -- ko sljivi ove sto su im auti ostali izmedju.
                    posle 10-dana izbetoniraju deo!!! kanala po okolnim ulicama ostavljajuci rupe dubine 3-4 cm za asfalt.
                    posle par dana zatrpaju kanale, pa opet otkopaju deo, pa zatrpaju .....
                    pa na kraju zatrpaju zemljom kanale al ostave 2 rupcage dubine metar ipo, za parkiranje auta valjda ... (naravno na par mesta vire cevi iz zemlje)
                    e to je sve bilo pre onih snegova.
                    pa su poceli snegovi .......
                    pa su usred onog kijameta dosli i iskopali jos par ulica ....
                    uglavnom u cacku je trenutno jako tesko naci ulicu bez raskopanih kanala za gas.
                    kad se potrude da asfaltiraju kanale koje su napravili (opet valjda radi ustede vremena i materijala) izvodjac samo zatrpa kanale i lagano nabije zemlju. posle par meseci afalt se ulegne i raspadne.
                    lokalna firma za odrzavanje puteva je stopirala radove na gasifikaciji pre par godina tokom celog leta, jer su trazili od nisa da oni preuzmu zatrpavanje i asfaltiranje ulica. NIS nije bio raspolozen da uradi tako, jer im nije bilo u interesu (ili njihovim izvodjacima).

Comment

• boris58
                      CBC Veteran
                      • 19.02.2007
                      • 196
                      • Cacak

A inace, pre 2 godine vrhunac je bio projekat opstine da udruzi napore raznih kopaca ulica i da generalno srede jednu ulicu pored opstine (Rajiceva) duzine nekih 300-400 m.
                      Projekat se sastojao iz revolucionarne ideje da se odjednom raskopa ulica, pa zatim EDB, Vodovod, Kanalizacija, Telekom, Kablovske ... odrade svoje poslove u nekom razumnom roku, te da na kraju se to sve lepo asfaltira.

ne znam koliko je godina trebalo opstinarima da smisle takvu ideju ali je zbilja hvale vredna...
                      uglavnom dobijena je gradjavinska dozvola na nekih 6-7 meseci.
                      uklonjen asfalt, trotoari ...
                      uklonili povrsinski sloj i krenuli sa radovima.
                      i onda vodovod odradi deo cevi pa radovi stoje 20-30 dana bez nekog spec razloga. i tako dalje i tako dalje, radovi se rastegnu na godinu ipo.
                      zavrsise konacno, sa novim sistemom parkiranja, novim trotoarima.
                      naravno sledi svecano otvaranje ........
                      posle 4-5 dana pri vrhu ulice kulja voda iz asfalta...
                      raskopaju kocku 2x2 >> pukla cev
                      poprave, zatrpaju, asfaltiraju posle nekoliko dana....
                      prodje mozda mesecak, opet voda na istom mestu ...
                      ponovo otkopaju onu kocku 2x2
                      zamene .....
                      ...
                      ..
                      na kraju informacija je da je vodovod u toku "rekonstrukcije" ulice, dosao da menja cevi, pa im se ucinilo da cevi nisu lose (mada stare preterano) pa su samo zamenilli samo spojnice.

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

Originally posted by boris58
                        ih bre, sto ste se razmazili ...
                        nije u pitanju razmazenost vec trazenja svojih prava, primer je chist primer tolerancije prema abnormalnostima , negde prolazi negde ne.

Ziveti na selu u danasnje vreme neznaci biti seljak!!! Mnogi to po celom svetu prioritiraju radi zdravije zivotne okoline i ovakve stvari definitivno cine da se idejna slika zivota tesko razbalansira.
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• level3
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2006
                          • 857
                          • BGD, V.B. Karaburma

Bratac, dosta si se vozio sa 70-150 konja!
                          Sad uzmi jednog ali vrednog, uzjasi i cepaj.
                          www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• boris58
                            CBC Veteran
                            • 19.02.2007
                            • 196
                            • Cacak

ma znam Boost, jasno je meni, ali nazalost jedino sto mozemo da uradimo je da skupimo grupicu ostecenih i tuzimo NIS i izvodjace, a od toga nista. ako vec ovi iz edb i puteva ne mogu da se dogovore sa njima onda je to bash neverovatno,.
                            inache inertnost ovde je neverovatnna.
                            vec 10-15 godina ljudi ne mogu da se skupe da tuze edb zbog toga sto jedan komsija prikacio prese i gomilu mashina na kunu instalacija pa je u celom komsiluku napon 170-200V

Comment

• Mrva
                              CBC Početnik
                              • 14.01.2008
                              • 4
                              • Bgd

Borise, pa EDB je valjda samo za Beograd, ne ti trebao da ima ikakve veze sa Cackom?

Comment

• Viper
                                CBC Senator XXL
                                • 25.11.2004
                                • 700
                                • Kać

Ma ja ljudi neznam sta je sa ovim mojim komsijama svi cute i samo gundjaju medjusobno kao neke babe, jedini se ja prepirem sa ovima ali sta mi vredi kad ostali cute i nece nista da preduzmu.
                                I DONT NEED SEX
                                goverment fucks me every day!

Comment

Working...
                                X