Odrzavanie automobila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Probisvet
    CBC Senator XXL
    • 07.06.2005
    • 423
    • FRANCUSKA

Odrzavanie automobila

Posto smo svi naoruzani sa kompjuterima bar na ovom forumu palo mi je na pamet da ne pisem stalno u karnet svaku promenu koju napravim na kolima, znaci popravku ili zamenu kako ulja tako i metlica itd itd, trazio sam prvo na internetu neke programcice koji su sposobni da beleze sve sto uradis na autu i nisam bas naisao na neke, bar koje ja razumem (na engleskom ne dolazi u obzir) one na francuskom nisu bas detaljni a na nasem Srpskom nemam pojma dali ih ima.
    Pa bih zamolio Forumase da mi pomognu da nadjem nesto na maternjem jeziku. Imam troje kola i posto 90% sam resavam probleme na njima voleo bih da to i registrujem na komp da bih imao bolji uvid.
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Pa napisi najprostije u Word dokument, ne menjas valjda tako cesto stvari da ti je potrebna posebna olaksica za kucanje.....napravis tablicu, pa u jednu rubriku deo, u drugu datum, u trecu kilometrazu i u cetvrtu cenu. Mozes i u Ekselu, da uvek znas koliko si potrosio na auto ukupno.

Tako ja radim, za sva kola sam imao i imam racunicu u dinar koliko sam potrosio (osim na gorivo), prosto me sramota da pokazem nekom koliko je uredno....

P.S. Malo je nezgodno kad vidis koliko dajes para na kola , a da nisu popravke u pitanju
    https://t.me/pump_upp

Comment

• ĆOMI
      CBC Senator XXL
      • 31.08.2006
      • 1705
      • Braće Jerković,Vozd
      • Stilo JTD 16V

Ja sam napravio sebi "knjizicu" u vordu,i pisem datum,kilometrazu i sta je zamenjeno...Cene nisam pisao,dovoljno mi je sto u "garazi" postoji spisak modifikacija sa cenama,pa da mi vec nije dobro...

Najlakse ti je tako da uradis,vord ili eksel i to je to
      OPEL CLUB SERBIA

Comment

• mishkom
        CBC Senator XXL
        • 07.08.2007
        • 591
        • N/A
        • N/A

excel

Kilometraža, datum, deo. . . To je to. . .

Moj tata je napravio program jos '90te, tako da imam uvid sta je sve radjeno na yugu do 86.000km

Comment

• Probisvet
          CBC Senator XXL
          • 07.06.2005
          • 423
          • FRANCUSKA

Napravio sam ja to u EXELU juce, jednostavno, ali mislio sam da neko od nasih forumasa mozda koristi neki program na Srpskom.

Comment

• mishkom
            CBC Senator XXL
            • 07.08.2007
            • 591
            • N/A
            • N/A

Izvoli napravi ga, pa ga podeli sa nama

Mislim zasto to raditi, praviti u programu kada ti je excel dovoljan

Poz

Comment

Working...
            X