Pa jeste...i ovo je previse voznje nije bilo uopste...do 8krpm trokiraju preko toga proklizavaju i to je sve.
Trka bolida F1 u Beogradu !!!!!!!!!
Collapse
X
-
Čuli ste zvuk, videli bolide u pokretu iz bliza i to je maksimum koji je i bio očekivan od jedne ovakve manifestacije.
Meni fotke i snimci deluju totalno OK.
Volim F1, na trci sam bio samo jednom i stvarno mi je dovoljno. Jeste bio doživljaj, čuti, videti i osetiti sve to, ali doživljaj koji nema veze sa uživanjem u samoj trci.
Tokom većeg dela trke smo držali telefonsku vezu sa BG da znamo situaciju na stazi!
TV prenos, sa mnogo kamera, ponovljenim snimcima i stalnim informacijama o vremenima je meni ipak adekvatniji način za praćenje trke.
Comment
-
-
Originally posted by AkiManJa samo videh jednu slatku crnu koja djira onu plavo-zutu formulu.
Inace, Sabrina ima 25 godina"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
E jbg, nije me videla u masi.
Jel se zna odakle uopste ona u formuli, tj. kako to da je ona vozila tu formulu?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Doshao sam tamo u 10 i 45h kao trebala prva trka u 11 (reko organizator na jutarnjem programu) posto nasi moraju da zakasne tj. trka ipak nije od 11 nego od 12h, kad sam se skocopizdio u 12 i 20 otisao sam kuci i rekao sam sebi da necu vise ni na jednu manifestaciju da im dodjem. U 12 sati su poceli bolide da spustaju sa kamioncica, nisu mogli ni 4 kamiona da nadju nego 1 pa pola sata istovaraju bolide. I posle mi neko to uporedjuje sa Monte Karlom. CCC
Bar je ona riba bila dobra a kad sam video kako ne zna kombi da vozi zabrinuo sam se za formulu. Hehehe|
Comment
-
Comment