"Izvinite, samo još jednu stvar da kažem dok niste otišli. Biću brz. Hvala svim srpskim navijačima koji su došli u Melburn da me bodre. Ponosan sam na sebe, ali sam ponosan i što sam prvi Srbin koji je osvojio Gren Slem u singlu. Znam da me gledate sada, siguran sam da je prava ludnica u Srbiji. Volim vas, ljudi!”
Svaka cast Nole
PS Lepo si im rekao, "mozete da ga pusite" !!!
Eeeeee, grend slem, velika je to stvar, svaka cas', majstorski !
BOOST
Hehe.. Svedska se jos dichi sa Björn Borg-om i pored toga sto je zbrisao u Monaco i duzan blize 2.000.000€ poreza drzavi
Mislish da nashi placaju porez Srbiji, how-yes-no ,
Novak Djokovic ide stopama Björn Borg-a, zeme, josh samo da osvoji GS-ova bar ko Borg , a Ana je iz Shvice
Svaka cast Nole
PS Lepo si im rekao, "mozete da ga pusite" !!!
Pa mogao je i bez toga..ja sam isto tako kao vi sada bio ponosan kad je Ivanišević osvojio Wimbledon..medjutim posli pobjede se ponašao kao zadnja seljačina izjavama tipa BMK,xebe mi se,najbolji sam,najjaći, ovo ono..pa sam se malo i razočarao što nije mogao sačuvati dostojanstvo u tim trenutcima slavlja jer je bio uzor tisučama mladih i brojnoj djeci(..svi su to pripisivali kao spontanost,jednostavnost(valjda to što se služi jezikom ulice pred milijunskim auditorijem).Iako se radi o iznimnim sportašima Ivaniševiću i Đokoviću ja sam mišljenja da bi trebali drukčiju poruku mladima slati.Smatram da sportaš treba ostati sportaš i izvan terena.Inaće svaka čast na prikazanom tenisu.
Comment