Dugo sam ziveo u zabludi da ovde na Dorcolu kucni ljubimci ostavljaju izmet ispred nasih radnji ali jutros sam se uverio da to ipak rade njihovi vlasnici
Ko veruje nek veruje ko ne bas me briga
Pogledam kroz izlog kad ima sta da vidim, lik skinuo cega i cucno prakticno na sred jedne od najprometnijih ulica i vrsi veliku nuzdu. Gledam i ne verujem COVEK NJAKE NA SRED TRANVAJSKIH SINA. I na svu muku mu nailazi tramvaj ali on se buni sto mu tranvaj zvoni da pozuri i da ne zadrzava toliko dugo javni toalet
Uze novine obrise trtaru i ode kao da se nista nije dogodilo.....a bilo je gledalaca dosta koji su stajali zacudjeno i posmatrali nemili dogadjaj.
Ima nekih novih momenata, tj. imam prituzbu na rad ovih novih komunalnih policajaca.
Ima jedan komsa taxista tu preko puta, ima par automobila i sa meckom 123 je zauzeo tu jedno besplatno parking mesto i ne pomera se mesecima i neopisivo celom komsiluku zbog toga ide na nerve. Nekao je komsiluk hteo da mu napakosti ali nismo znali kako, no skoro su klosari odigrali ulogu za nas. Pre neki dan cujem neku dreku i kuknjavu ispred radnje. Izlazim ja a taxista se drzi za glavu i vice "AU BOZE STA STE MI TO URADILI, DAL STE NORMALNI, HOCU ODMAH DA SE ISELITE"
Klosari spazivsi da se auto ne pomera mesecima su se lepo naselili u mecku i tu spavaju. Sta je vrhunac svega? Aj da samo spavaju, nego im je to i kuca i vikendica i spajz i jebadluk i WC, ma sve. Njih 5,6 spava u mercedesu , tu jedu, hebu se (ima tu i devojaka), pishaju njakeju i sve redom. Pre bi se bacio go na deponiju nego da udjem u taj auto. Stakla su sva izmazana od jogurta do gofana, koga ne mrzi otvori vrata i pisha po tapacirungu, njekenje se vrsi tako sto se otvore vrata i samo sevne guzica isknja se (doduse na papir) i onda se nogom gurne pod kola, da slucajno ne bi oni zgazili pri izlasku, imaju sad malo obzira. Pridjem da vidim sta se tu desava posto se pojavila i komunalna a niko nije hteo da da licnu kartu pa sam ja bio dobrovoljac. Kad sam prisao sta sam video na zadnjoj polici nisam verovao ocima, kakav spaiz, kakav frizider, ono je magacin deponija. Na zadnjoj polici, case, flase, jedno 5 kila sira prosutog po polici i ubudjalog, tetrapaci, usrne gace i suve i mokre carape, tegle, krastavci, voce, povrce, oglodjani bataci bajati hlebovi i tako redom da ti se zivot smuci auto pun ko oko. Nisam gadljiv po prirodi ali umalo peglu da bacim.
Prituzba na rad komunalne je sto navodno znaju za taj problem i oterace ih po hitnom postupku ali evo vec 10-tak dana nista ne preduzimaju. Taj dan su iselili klosare i taxista je sa rukavicama 5 sati cistio auto, ali su se klosari normalno uvece opet naselili sa punom opremom. Dobro barem su imali veliko spremanje....i tako, centar Beograda Dorcol Mannhatn idealno za turiste, skadarlija, kada dodje do kraja skadarlije saceka ga srce Srbije klosarija!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
znachi eM-e kad dodjem u Bg dolazim obavezno da vidim taj tvoj kraj,ja sam mislio da je moj kraj u Sapcu neprevazidjen,ali sad vidim da sam se debelo zezno
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Nije to moj kraj, tu radim a zivim u lepom cistom i finom kraju srecom
Vec 3 dana hocu da dokumentujem slikom ali ne mogu lepo da uslikam a da me ne vide, voleo bi sve onako usrane da ih uslikam na spavanju u kolima i po kolima
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment