Pogodi FILM...Igra za filmofile...
Collapse
X
-
Evo ja da probam...
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
pa takva je scena upala, a i noz nije los
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Dovoljna je jedna slikaFilm je extra..., ajd Wiz ... continue ...
Comment
-
-
ja jedino mogu da opisem jedan film jer i mene vise nego interesuje koji je.
film je stariji 70-80, koliko mi je u secanju a to sam gledao prilicno davno, nekog tipa ili njegovog burazera su ubili, barem su oni tako mislili i onda se tip sveti. on vozi neki nadrkani muscle car i tu se prvi put (do sada u fast and the furious delovima) pojavio NOS injection. on je vozio taj auti ubijao je ove druge snjim a pored sebe ili iza sebe imao je veliku plinsku bocu crvene boje. mislim ja kad sam bio klinac mislio sam da je to plin sad znam da je noz posto je on kada bi odvrnuo ventil isao jako brzo. mozda je film totalno sranje stvarno ga se secam u par slika, bio sam stvarno mali, ali znam koji je film utisak ostavio na mene. i znam da sam extra trazio od keve da mi kupi neki autic...eee znam gde je sad cu ga uslikati pa cu postovati...
a vi lupajte glavu jer bi stvarno zeleo da ga pogledam...
Comment
-
-
Comment
-
Comment