Rambo IV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Superbird
    CBC Senator XXL
    • 06.02.2006
    • 384
    • Sabac ---> Novi Sad
    • Audi 100 Typ 43

Rambo IV

Jel gledao neko?

Ja sam odusevljen i idem koliko sutra u bioskop, a poslednji put sam bio jos negde u osnovnoj skoli... Ovo je bre film! Joj al cu da uzivam...
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Re: Rambo IV

A u cemu se tacno razlikuje u odnosu na ostale delove? Poboljsanim specijalnim efektima?

Prvo, filmovi poput Ramba, Rokija, Terminatora 3 itd. su nista vise do zadnji pokusaj da se izvuce koji dinar iz odavno mrtve tematike. Maco tipovi iz takvih filmova su proslost (premda nikad nisu ni bili sadasnjost), a vecini ljudi danas nisu cak ni zanimljivi.

Drugo, film je smesten u sramni kontekst rata u Vijetnamu. Ali ocigledno je da je populaciji koja ovakve filmove gleda sasvim svejedno kakva se propagadna vrsi nad zemljama "treceg sveta", u kojima se SAD konstantno bore za demokratiju i slobodu.

Da skratim pricu, koja je to zaokruzena osnovna misao koju ovaj film predstavlja, a da je ista vredna paznje?

Comment

• nikolaf7
      CBC Veteran
      • 23.12.2007
      • 181
      • beograd

Aaah kako je razbucao onog u dzipu sa .50 mitraljezom, glava mu je pukla ko lubenica......ko ono sa flakom na tenku u spasavanju redova rajana
      If God rides a Harley............
      The Devil rides a Duke!

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

Terminator 3 nema blage veze sa Roki Balboom. T3 je rađen eto čisto da se uzme još koja para bez ljubavi, a Roki Balboa je u duhu prvog dela, nesenzacionalistički, sivkasti film koji ne vređa inteligenciju, koliko se ja sećam i prisećam.

Comment

• mugos
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 555
          • BG/sada Novi Beograd

Meni su bolji Otpisani!!!
          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Vladan
            CBC Senator
            • 18.08.2005
            • 248
            • Vuko.ebina
            • e46 325i

E pa ako vam se svidja Rambo 4 onda pogledajte i Umri Muski 4. Znaci posle scene gde John McClane u punom naletu dzipom probija stakleni zid i lepi onu ribu na soferku i posle takvog udarca ona ga mrtva ladna pegla, prekinuo sam film i obrisao smece sa kompa. Pa stvarno su ga preterali.

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Steta, propustio si da vidis kako je covek naterao Raptora da obori samog sebe
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Pa neznam ja vise verujem da je mrmot zapakovao cokoladu, mislim uverljivije je nego kada Rambo obara helikopter u Avganistanu.
                E sad ocekujem da u ovom delu golim zubima skida oplatu tenka i vadi malog zlog pa jos i zutog....

Umri muski IV sam pogleda i razocarao se. Izgleda da sam ostario. Kada se pojavio Umri muski I deo bre ili sam ja bio klinac pa mi je sve bilo dobro i lepo ili je to stvarno bio interesantan film?
                https://t.me/pump_upp

Comment

• PINHEAD
                  CBC Senator XXL
                  • 30.03.2005
                  • 373
                  • BG, Vidikovac

Ja ne znam sta se bunite, to su takvi filmovi
                  Imaju oni svoju ciljnu grupu. Ne idu ljudi u bioskop samo radi dobog zapleta ili cega vec, zato i postoje zanrovi.

Evo, na Sinemaniji otisli da gledamo Dzesi Dejmsa. SC pun dupke. I sad ko je gledao film, zna o cemu pricam. Ljudi malo po malo krenu da izlaze u sred filma. I sve vise i vise, na kraju je bar petina izasla u sred projekcije......dosad mi se to jos nije desilo. Valjda su ljudi ocekivali kaubojce i indijance, pucnjavu, sta ti ja znam......Mislim, jeste film malo onako cudan, ali meni se jako dopao, skroz je psiholoski
                  EI9, EJ9, EK9......

Comment

• Vladan
                    CBC Senator
                    • 18.08.2005
                    • 248
                    • Vuko.ebina
                    • e46 325i

Znam samo da mi je Umri muski 3 i dalje jedan od extra filmova i to ne zbog "super heroja" i njihovih moci nego zbog odlicnih fora koje provaljuju u toku filma.
                    Jedna od najjacih mi je kad na kraju filma sede na ogromnoj kolicini onog dvokomponentnog exploziva...
                    Jel znaš obiti ovu bravu ?
                    -Jel to opet nešto na račun crnaca?

Comment

• Superbird
                      CBC Senator XXL
                      • 06.02.2006
                      • 384
                      • Sabac ---> Novi Sad
                      • Audi 100 Typ 43

Re: Rambo IV

Originally posted by Car
                      Da skratim pricu, koja je to zaokruzena osnovna misao koju ovaj film predstavlja, a da je ista vredna paznje?
                      Nema brate emocija, nema nesto ni dijaloga, a ni neki preterani zaplet. Slaj uzme mitraljez/noz/vevericu i ide redom. Pun mi je vise ratnih filmova sa nekom skrivenom porukom i potresnom pricom o glavnom protagonisti - hocu da glavni baja sam pobije 68,5% protivnicke vojske, ako je moguce na najsurovije moguce nacine. Ebes film koji mozes da gledas sa devojkom!

Comment

• srdjan_p
                        CBC Senator XXL
                        • 01.12.2004
                        • 1915
                        • ZR

E i ja volim ovakve filmove, sine da odgledam i da me bas boli ona stvar sto cu da se opterecujem da provalim ko sta gde kako itd...Imam dovoljno problema u zivotu pa mi samo jos fali da i oko filmova naprezem mozak...

Comment

• Blackeyed
                          CBC Senator XXL
                          • 06.07.2005
                          • 402
                          • Novi Sad

Kada smo kod ove tematike, gledi li neko: Shoot'em up ?

Pazite, film uopste nema nameru da bude realan, napravljen je kao hmm.. igrica. Glume Clive Oven i Monika Beluci.

Meni je bio zabavan (u pozetvnom smislu), jbg. valjda sam slab na pucnjavu uz "Ace of Spades" od Motorhead-a

Inace, prodruzujem se ocenama da je Umri Muski 4 tesko s..nje. Prvi deo je dobar (i dan danas kada ga pogledam to je solidan akcioni film), kao i Rambo 1.
                          "You are reading this for the wrong reason..."

ENDYMION, Dan Simmons

Comment

• PINHEAD
                            CBC Senator XXL
                            • 30.03.2005
                            • 373
                            • BG, Vidikovac

Originally posted by srdjan_p
                            E i ja volim ovakve filmove, sine da odgledam i da me bas boli ona stvar sto cu da se opterecujem da provalim ko sta gde kako itd...Imam dovoljno problema u zivotu pa mi samo jos fali da i oko filmova naprezem mozak...
                            Pazi, volim i ja ovakve filmove, ali mislim da sam ipak malo odrastao i da ne mogu bas da predjem preko "nerealnih" scena. Za nerealne scene je rezervisan zanr SF ( koji takodje obozavam ) a mislim da se Umri Muski i dalje vodi kao akcija. Ali posto je ovih dana na TV ekranima sve sasvim nerealno i bajkovito, uopste mi nije cudno sto isto rade i u filmovima.....

No dobro, ima dosta drugih stvari koje su nerealne i u sasvim realnim filmovima. Recimo kad se baje ispeglaju golim rukama po faci, a ono samo im se zacrveneo obraz

Vidjao sam ja po urgentnom a i na drugim mestima na facama ljudi sta znaci dobiti dobru pesnaju u glavudzu
                            EI9, EJ9, EK9......

Comment

• vujke
                              Admin
                              • 29.09.2004
                              • 1673
                              • Mladenovac
                              • Daewoo Lanos 1.5SX

Najjace su shargarepice
                              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

Working...