Dvd divix mp3 ...bla bla player za kucni bioskop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NemaN
    CBC Senator XXL
    • 29.11.2004
    • 1560
    • munze

Dvd divix mp3 ...bla bla player za kucni bioskop

Imam sonashi player koji pusta samo orginale , sad je prestao da pušta i to, nabavljen i dubaija pre 6god. Naravno došlo mu je vreme za zamenu.

Zanimaju me neka vaša iskustava što se tice playera, ima ih gomila ali mene zanima samo da može da pusti prevod na divix filmu (zbog roditelja), neki puštaju neki ne , neki hoce samo kad staviš u txt itd...svaki ima svoje

Da li neko zna neki koji radi bez problema
    I'm not caucasian, I'm championship white
  • bojan
    CBC Senator
    • 29.08.2005
    • 232
    • novi beograd

Topla preporuka za Xwave model 9400 kupio sam ga prosle nove godine i do sada mi nije pustio samo jedan disk a ni sam ne znam koji je fajl bio prvi put sam u zivotu video tu extenziju...sto se tice prevoda pusta ih odakle hoces mislim da cak ima opciju da ti sam izaberes prevod koji hoces da ucita u svakom slucaju ja sam prezadovoljan,bio je negde oko 4000 din ne znam koliko je sada...

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

E i mene ova problematika muchi.Gledao sam i ja taj 9400 i mogu reci da ima dobre karakteristike.Ima neko josh predloga?

I love my

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Ja sam imao Neo pdx77 prvu generaciju i otvarao je sve zivo. Posle tri godine besprekornog rada, prosto mu je riknuo procesor i to je to.

Sada sam se odlucio za Pioneer DV-300. Ima malo manji titl za divx, ali meni ne smeta. Moze da se ubaci novi firmware. Mislim da je ipak pouzdaniji od Kineza.

Ovo su korisni linkovi:

http://www.elitesecurity.org/f95-Multim ... i-uredjaji

Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

E da sad sam se etio xwave 5000 je noviji od 9300 i 9400 koshta 4 soma i ima stvarno dosta opcija.Tako da razmishljaj u tom pravcu.

I love my

Comment

• Wiz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 3104
            • Nish

Pioneer DV 600 ili 400

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Xwave zaobidjite u sirokom luku,poznati su po tome da dobro citaju ali kvalitet je nikakav,imao sam HU u kolima njihov,pod garancijom sam zamenio 4 komada...
              Slozio bih se sa predlozima za pioneer-a mada sam ja skoro iz istih razloga kao neman morao da promenim player i uzeo sam samsung p 370,otvara sve zivo,titl moze da bude bilo gde na disku,samo ima manu,sitnija su slova kod divix titla.Btw u tehnomaniji je 3500din,cak i izgleda vrlo lepo za razliku od kineza...
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• Jasminko
                CBC Senator
                • 08.01.2008
                • 248
                • Vracar, Beograd,Srbija

Elem...moj brat je prosle godine u martu kupio u Tempu Hyundai-a...
                Tada ga je platio oko3500din,a sada sam cuo da je caki ispod 3000din..
                To ti je dzabulili,idi i uzimaj ODMAH! a sve kineze zaboravi,jel ce da se kajesh na tenane..
                Xwave mi je riknuo 2x za 3 meseca,neki usr.ni Kopernikus za 10 dana,
                Pioneer radi za sve pare i kida ko LOOD !
                Kinezi su u audio sekciji zeshca , te prilikom slushanja muzike bolje da se
                tako da tu vazi ona stara KOL'KO PARA TOL'KO I MUZIKE!
                Uzmi Hyundai,cita sve zivo,titlove takodje,a mozda ce i "ciglu" ako uspes da je ugurash!!!
                Najozbiljnije ti dajem savet: ili Hyundai oko 3000din, ili Pioneer 600 za oko 7500-8000din
                Saab 9-5 Aero..........
                Nissan Primera 2.0 SLX.....
                Punto2 HLX 16v.......

GO GO GO...Mega Team Racers

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Ako odlucis da izdvojis malo vise para, Samsung ima model koji je i recorder za oko 10.000 dinara. Drugar ima tu spravu i vrlo je zadovoljan.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• sasa km
                    CBC Senator
                    • 23.10.2007
                    • 241
                    • kosovska mitrovica

prepouka
                    SKY 963 oko 40e sa zvucnicima 5.1 oko 90e
                    otvara sve zivo dvd,divx,mp3, audio cd,vcd,jpg,codak i lako se podesava
                    za titlove ima samo jedno dugme i na njemu biras dok ne nadjes odgovarajuci
                    novi SKY 963 otvara plus mpg-4
                    ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• Ji 4Tze
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 806
                      • bg
                      • Honda CR-V 4WD

Kad ste poslednji put videli DiVX-om spakovan film?
                      Sada su vecinom su xVid, pa je pitanje da li player to podrzava.
                      Ja sam se nalozio na one s mreznom kartom

Comment

Working...
                      X