mazda 1200 deluxe
Collapse
X
-
Re: mazda 1200 deluxe
Ova koju si doterao lici na jednu koju sam hteo da uzmem pre nekog vremena, ali sam odustao... Doduse tada je imala delove napred, a iz istog je kraja.
Pretpostavljam da i 1200 i 1500 planiras da sredis? Ako ti treba sta za 1500 kontaktiraj me, posto moj otac ima dosta originalnih delova za nju.
Comment
-
-
ova 1500 je stajala 20 god pod nastresnicu ovako rasurena otac od mog druga je hteo da je sredjuje a on je umro pre deset godina tako da ovaj nije bio zainteresovan mozda si slicnu nasao, a problem je sto i njegov otac nije preneo taj auto vec se vodi na predhodnog vlasnika koji je vec skoro pola veka oladio tako da sa njom nemam neke planove bar za sada, mozes li mi reci gde si gledao tu 1500 ako nisi zainteresovan.
Comment
-
-
Bila je u oglasima i zvao sam coveka, prakticno se sve dogovorio, ali sam na kraju odustao... To je bilo prosle zime, tako da vise nemam telefon.
Pogledaj ovde po nasem forumu, u svastari (posto su nam tu oglasi), mislim da je covek prodavao 3 kom Mazde 1500, a da je medju njima i ta za koju sam se ja interesovao.
Comment
-
Comment