Naime pikam online fudbalski manager na gore pomenutoj adresi. Pošto je ovo jedino što igram od igrica (mada po nekad opalim i pes2008 al u društvu). Nije potrebna nikakva instalacija na kompu već sve se isključivo igra na netu, verovatno je ovde većina čula za hattrick, ali je ovo x puta bolje zezanje. Vodite svoj tim u okviru Srbije, igrate kup, ligu i IC kup (međunarodni), setujete razno razne taktike, kupujete, prodajete igrače, pravite stadion i ostalo.
Elem, ima i opcija draftovanja igrača u podlmadak tima. To se dešava četvrtkom od 12h. Imam običaj da nazovem ludake koje ovo pikaju pa kažem reci: SAD. On to kaže i ja onda pritisnem dugme DRAFT... Ovde uskače faktor sreće...omladinska škola je na najvišem nivou al ne mora da znači da ću izvući nekog extra talenta.
Stisnuću dugme draft onog momenta kad neko od Vas napiše prvi post sa traženom reči....
p.s. toplo preporučujem da osnujete svoj klub.
Elem, ima i opcija draftovanja igrača u podlmadak tima. To se dešava četvrtkom od 12h. Imam običaj da nazovem ludake koje ovo pikaju pa kažem reci: SAD. On to kaže i ja onda pritisnem dugme DRAFT... Ovde uskače faktor sreće...omladinska škola je na najvišem nivou al ne mora da znači da ću izvući nekog extra talenta.
Stisnuću dugme draft onog momenta kad neko od Vas napiše prvi post sa traženom reči....

p.s. toplo preporučujem da osnujete svoj klub.
Comment