DOKUMENTA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TOKYO
    CBC Senator XXL
    • 17.07.2006
    • 1696
    • Beograd- NBGD

DOKUMENTA

Danas sam izgubio sva moguca dokumenta,licnu kartu,vozacku,saobracajnu od auta i saobracajnu od motora o parama i da ne govorim!

Interesuje me da li je neko upoznat sa procedurom podizanja duplikata vozacke i saobracajne u Ljermontovoj??

Jedino sto zanam je da mi treba licna karta koju cu vec u ponedeljak utorak imati jer sam danas podneo zahtev za zamenu!

Ono sto me najvise interesuje je koliko traje procedura???
    MY ex RWD Alfa
    Drift & Donuts & Track
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Au jbt koji maler
    Sachekaj malo tipa koji dan mozhda neko nadje dokumenta pa ti vrati ne bi bio prvi put.

I love my

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Saobracajnu dobijas isto pre podne kad odes u Ljermontovu. Vozacka se takodje lako i brzo dobija, najvise dan-dva. Nije to tako strasno.
      Najveci je smor cimanje busom tih par dana ako nisi navikao...
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

trebalo je sto pre u SUP opstine gde si izgubio da prijavis to. Mozda mozes i u 'svoj' SUP, nisam siguran.
        Dobijes neki papir koji te spasi price ko-sta-zasto.

Comment

• J0HNNY
          CBC Veteran
          • 24.01.2007
          • 196
          • CZ - Centar Zemuna

e sad vidi prvo moras da izvadis licnu kartu u opstini, jer ce ti vozacku duplikat izdati samo sa njom nema sanse ni pasos ni broj koji dobijes tako da prvo moras da zavrsis sve sa lk pa onda da trazis duplikat inace spremi jedno 50ak evra za razne takse, a vozacku dobijes na licu mesta malo sacekas uplatis sve predas slike i to je to.
          Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• DTI LET
            CBC Senator XXL
            • 13.08.2006
            • 374
            • Novi BGD

Originally posted by Kanarinac
            Sachekaj malo tipa koji dan mozhda neko nadje dokumenta pa ti vrati ne bi bio prvi put.
            Upravo to se meni desilo..izgubio npr danas dokumente tj torbicu,a sutra u 15h kad sam izvadio i LK i vozacku zove lik iz kominalnog na mob.(bila mi servisna unutra i u njoj br mob-a) da vrati sve naravno bez shushke

Ne znam sta ti je pametno al svejedno ako ti se ne vrati prijavljuj il ne daj Boze ako imas kakve kartice unutra sve proglasavaj nevazecim
            www.opelclub.rs

Comment

• TOKYO
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2006
              • 1696
              • Beograd- NBGD

Mozda bi neko i vratio dokumenta ali cisto sumnjam,u dokumentima je bilo nesto malo preko 300evra , verovatno ih je uzeo a resto bacio u kantu za smece. . . .

Najveci problem mi je sto sam prodao auto. . . ,decko mi kaparisao a ja izgubim saobracajnu, kao najveci shit ...auto sam vozio na ovlascenja pa sad moram da cimam zenu od drugara na koga se vodio auto da i ona ide u Ljermontovu da vadi saobracajnu!

Ono sto me interesovalo (najvise) kao sto sam rekao je da li moze sve da se zavrsi za dan ili dva,da podignem makar saobracajnu od auta da bi kupac mogao da ga preuzme???

Tako mi se sve namestilo da je to strasno,tu lovu sam spremio da vratim dug za motor!
              MY ex RWD Alfa
              Drift & Donuts & Track

Comment

• mrki
                CBC Senator XXL
                • 08.11.2006
                • 550
                • nis, serbia

mozes sve da zavrsis za dan, eventualno dva, ali prvo kreni od LK.
                moraces da napises izjavu-e kako si izgubio dokumenta, platis takse par hiljada din i to je to...
                ja sam pre par god vadio duplikat vozacke( iz nekih drugih razloga), ali se secam da nije bilo cimanja.
                i da, ne zaboravi da se slikas!

Comment

• TOKYO
                  CBC Senator XXL
                  • 17.07.2006
                  • 1696
                  • Beograd- NBGD

Zavrsio,pa da prosledim ako nekog interesuju cene??

1.Licna Karta 300 din

2.Vozacka dozvola oko 1600-1700 din

3 Saobracajna oko 2000 din ( kod mene x2 )

4.Fotokopija polise besplatna u osiguravajucem zavodu! (bar nesto za dz)

Iznenadjujuce sam brzo sredio sve, do duse...,mogao sam jos brze da nisam zaboravio koji mi je broj registracije na motoru??
                  MY ex RWD Alfa
                  Drift & Donuts & Track

Comment

• 24v
                    CBC Senator XXL
                    • 11.12.2004
                    • 479
                    • Beograd, Karaburma

kako si majke ti uspeo da izgubis sve to? Jel torbica ili sta?

Bas bedak!
                    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• TOKYO
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2006
                      • 1696
                      • Beograd- NBGD

Krenuo na posao, zastao pored kioska da kupim onaj hebeni turbochino (kafa 3in1) video reklamu pa reko da probam (koji me kuuuac tero) a posto su mi dokumenta i novcanik jedno te isto neko se lepo ovajdio!

Zaboravio na onom pultu za novine,prodavacica me zamajala, hocete ovaj sa mlekom ili bez ili ovaj sa secerom i bla bla.. , a ja zaboravih sve!

Provalim posle pola sata i vrnem se nazad ali kasno Marko na Kosovo dodje, jedno veliko NEMA niti je ko video???

(ustvari neko je video, jel da nije?, jos bi sve bilo tu!)

Licna karta,Vozacka dozvola (izvadjena pre mesec dana), jel polozio sam za "A" u medjuvremenu,Saobracajna i polisa od Honde( sreca na moje ime se vodi ),saobracajna, polisa,ovlascenje i zeleni karton od yuga (nesreca, ne vodi se na mene) i oko 330-350 evra!

Nikako mi ne ide u glavu kako ljudi mogu biti tolika stoka, apsolutno razmem da je neko uzeo lovu ali ne mogu da shvatim kako dokumenta nije bacio negde na sred ulice ili u park na trotoar, autobusku stanicu ili slicno pa da neko vidi..., nego puf pravo u kantu za smece!
                      MY ex RWD Alfa
                      Drift & Donuts & Track

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Jbg druze, desi se. Imao sam slicnu situaciju sa caletovom zdravstvenom juce, srecom desilo se u banci pa je sacuvalo obezbedjenje tako da (donegde) znam badak.
                        A ko zna, mozda je i bacio negde da nadju, a mozda se jos misli sta da radi...
                        Btw, blizu mene jedan moj rodjak gradi neki objekad, a iza njega stanuje porodica lopova. Jednom prilikom smo u podrumu zgrade nasli jedno desetak novcanika, licnih karata i dokumenata... Nazalost sve je bilo unisteno jer je stojalo u vodi...

Comment

• mugos
                          CBC Senator XXL
                          • 18.09.2007
                          • 555
                          • BG/sada Novi Beograd

Evo adrese za baksuze, ako se nekom desi takav maler.
                          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

Stoka, ja da nadjem uzeo bih pola para, a ovo bi vratio vlasniku po adresi.
                            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Kanarinac
                              CBC Senator XXL
                              • 08.10.2004
                              • 2870
                              • BG,Weedikovac

Ne bi uzeo ni tih pola.Pre nekoliko godina, bila je mozhda 2003 ili 2004 sam nashao novchanik u kom je bilo oko 2000 evra ili tako neshto.Znachi ispao choveku novchanik.Stupim s njim u kontakt i kazhem mu nashao sam vam novchanim bla bla i da su pare unutra.Kad sam doneo chovek nije znao shta ce od srece.Prodao je valjda auto i ispadne mu novchanik.Chastio me bio sa 100 evra mada nisam hteo da uzmem ali bio je uporan.Jbg zamisli tebi da se desi ne daj bozhe tako neshto pa da se sluzhe kako hoce.

I love my

Comment

Working...
                              X