Imam konkurentsku jaknu - Chevignon od `90 i dan danas je fantasticna. Platio sam je Boga oca, ali se isplatilo. Mislim da cu je imati jos toliko najmanje, teska je k`o tuch... Avirex je super, bas cu da odem do Manuala da vidim sta imaju...
Imaš pravu stvar, kod mene su ovde svojevremeno takve jakne donosili momci "od preko", ali iz razumljivih razloga nisam se mogao snabdeti iz te opcije.Kako vidim ostaje mi ili Manual ili ladna Morava!
ja sam pre 3 godine iz amerike narucio G-1 (to je Top Gun ali bez amblema da bi mogla da se nosi i u kulturnijim varijantama) i ostvario decacki san. pre par meseci sam gledao na avirex site-u - mislio da sam odlepio posto nisam mogao da nadjem jakne. tek sam sada provalio ovo za cockpit. ova za 279 dolara je ista B3 jakna od Avirexa, ali nema sanse da je to taj kvalitet jer je B3 uvek bio dosta skuplji od G-1. ja sam G-1 platio oko 430 dolara (sada je toliko), dok je B-3 preskupa - celih 700 dolara, tj oko 500eur. na B-3 se lozim jos od filma Roki IV, i ozbiljno razmisljam da je uzmem, ali je mnogo skupa da mi je jednostavno zao tih para. videcu jos do sledece zime.
Sto se tice B-3 jakne zaista je istina da se mogu naci mnogo jeftinije, ja sam cak na probu svojevremeno dobio jednu takvu (ne Avirex) ali kvalitet izrade i paznja poklonjena detaljima je bila mnogo niza.
*** gf AL QK \=-Q XES1 ***
pre 5-6 godine su bile popularne po gradu kopije B-3 od skaja za nekih 100 maraka - narocito popularne na lokacijama tipa bazar na sajmu i depo na bulevaru
Comment