Daj link i koliko para za M3.
Duzina brisaca
Collapse
X
-
Slinavi brisaci su oni brisaci koji nisu kruti kao standardni sto svi imamo, vec su savitljivi, i zato bolje nalazu..
To je holandski brand, link je www.kavo.net
ili odmah engleska strana direktno:
http://82.150.137.74/kavonet/joomla/ind ... Itemid=104
Sad sam u guzvi, slikacu ih da vidite o cemu pricam, imam ih na zalihama.
Cena za BA: Vozacka strana 1120.00 imam na stanju 2 i vise
Suvozacka strana 915.00 imam na stanju 2 i vise
Za Mazdu 3: Vozacka strana 1080.00 imam na stanju 2 i vise
Suvozacka strana 915.00 imam na stanju 2 i vise
Cene su bez popusta za vas, znaci -10%.
Slike cu postaviti danas, samo da stignem.
Comment
-
-
Jeli TRIO pa titako preko mojih ledja zaradjujes
prvo me pustis da se izglupiram u tempu pa mi sad mases brisacima na komad, more nemoj da uzmem pet komada i sve zajedno ih nataknem
a jelte, koliko su za mojuI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Trio-ako to to sto si mi naveo te "slinave" to ti je kopija Bosch Aerotwin-a!
i lepe se oni,samo opet nemaju onaj svoj pritisak kao sto treba.rece ti ja da sam probao iste na moj auto i 626 koji bi trebali da budu isti po duzini,mala razlika od nekih 5mm na suvozacevoj strani...nije to to...kupio bas za moj model i opa,leze ko guza na nosu,jer su sipkice unutra pravljenje za moj nagib soferke,i imaju pritisak bas tamo gde treba"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by mikimazdaTrio-ako to to sto si mi naveo te "slinave" to ti je kopija Bosch Aerotwin-a!
i lepe se oni,samo opet nemaju onaj svoj pritisak kao sto treba.rece ti ja da sam probao iste na moj auto i 626 koji bi trebali da budu isti po duzini,mala razlika od nekih 5mm na suvozacevoj strani...nije to to...kupio bas za moj model i opa,leze ko guza na nosu,jer su sipkice unutra pravljenje za moj nagib soferke,i imaju pritisak bas tamo gde treba
Ne znam kakvi su Bosch, ali mislim da su to taj fazon..
Sad me je zainteresovalo, evo ovako:
Ti vozis Xedos 9? Sasija TA, 93-
Za tvoj auto idu
NWB 27-021 oznaka, duzina 525mm, tip kacenja hook/small multiclip
27-020 oznaka, duzina 500mm, tip kacenja hook
Te si i stavio na kola, 99%.
Comment
-
-
Te sto zoves slinavi idu standardno na sva nova kola, kod mene su takvi i ovi champion sto sam uzeo su naravno takvi drugi ni ne mogu. MOram da probam te, istina sad su mi ovi novi pa mi ne trebaju trenutno, ali mogu da uzmem zadnji ovaj je ostisao , Trio koliko je zadnji i kako da dodjem do njega, mozda da doneses na Banjicu ako ces da dolazis uskoro.
Comment
-
-
NWB je samo kopirao Bosch-ov sistem aerotwin:
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Produ ... lication=1
http://images.google.at/imgres?
od KWB-a izgledaju isto tako,od NWB-a izgledaju sasvim normalno kao i svi do sadasnji brisaci...stavio sam ove od boscha aerotwin,znaci model kao od KWB-a za moj auto"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
pa pazi ovde nisu duplo skuplji od ovih standardnih...a da dobro brisu ,brisu..i tihi su..mada chim ih dohvati led ,mozes ih baciti zato je preporucljivo da se koristi odledjivac sprej za sajbnu zimi(naprskas i ne poledi ti soferka).."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by JNCTe sto zoves slinavi idu standardno na sva nova kola, kod mene su takvi i ovi champion sto sam uzeo su naravno takvi drugi ni ne mogu. MOram da probam te, istina sad su mi ovi novi pa mi ne trebaju trenutno, ali mogu da uzmem zadnji ovaj je ostisao , Trio koliko je zadnji i kako da dodjem do njega, mozda da doneses na Banjicu ako ces da dolazis uskoro.
Inace, da razjasnim kao sto sam obecao, evo slika:
Spolja izgleda normalno..
Zasto je slinav..
Kacenje brisaca...
Ima dovoljno, ne se brinete..
@JNC:Tvoj auto ima opciju samo za slinave, ali po katalogu nemam sifru za zadnji, tako da ne znam sada da ti kazem, morao bih da procackam detaljnije koji ide.Hondasi treba da dodju u NS, ili cu ja da skocim do BGD poslom, uvek se mozemo naci, nije frka.
Comment
-
Comment