Odrzavanje pente yamaha

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

Odrzavanje pente yamaha

Nisam znao gde da stavim ovu temu, naime treba mi pomoc ako neko ima iskustva sa yamaha 8ks, godiste tacno ne znam al to je ona oko 96-98god, bela, plava, crvena ..

motor sam uzeo pre 3 godine u austriji od dede nekog, sa 20radnih sati, bukvalno je nov, ali ja ga vozim vec 3 godine i do sada je buvkalno samo sipaj i vozi, sem sto sam nosio na checkiranje kad sam uzeo da se sve podmaze i proveri ..

hteo bih ove godine da radim malo na odrzavanju a nemam pojma sta sve ima uopste, jel ima filter ulja to cudo, ili slicno ?
    svecice sam uzeo NGK (sada su i dalje fabricke), ulje koristim Valvoline 2takt za camce .. i jel zna neko gde ima da se uzme kanapa pomocna u slucaju da pukne ova sto pali motor, vidim u upustvu da ima tako nesto ..

hvala unapred, modovi ne zamerite sto tema nema veze sa ovim forumom, ali rekoh mozda neko ima iskustva
  • zux
    CBC Senator XXL
    • 10.05.2005
    • 773
    • Beograd-Filmski grad

posto je yamaha u pitanju je bih ti preporucio da odes do rodica (koji je zvanicini zastupnik yamahe za nase trziste)

centrala im je u ns-u ali imaju prodavnicu u bg-u (mislim da se i dalje nalazi u cvijicevoj 75)

mislim da ces tu dobiti sve potrebne savete, kao i odgovarajuce delove, ulje i sl...

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

e a jel znas gde je u NS i to mi igra, posto mi je i camac i motor u krcedinu, tako da mi je NS blizi ..

Comment

• zux
        CBC Senator XXL
        • 10.05.2005
        • 773
        • Beograd-Filmski grad

uh ne znam kako se zove ta ulica u ns-u, javice se vec neko iz ns-a
        mada posto si vec kod ns-a, mogu u toku dana da ti dam broj od decka koji radi te motore (izlazi na lice mesta, odradjuje servis i sl.)
        to ti je sigurno jeftinija varijanta a isto kvalitetna

Comment

• mishio
          CBC Senator XXL
          • 29.05.2007
          • 1204

imam ja lika u zemunu sto popravlja pente, ali sam ja vise hteo da cujem sta sve treba da se menja, jer ovaj je u fazonu ako vec radi bez problema, samo svecice i vozi, pa zato pitam .. al daj broj na pm pa da zvrcnem mozda covek zna vise ili da mi nabavi onu pomocnu kanapu za paljenje ako ova zverkne ..

Comment

• zola_
            CBC Senator XXL
            • 24.06.2006
            • 319
            • Novi Beograd

ja sam imao johnsona od 8ks i samo mu menjao svecice i konzervirao ga zimi, nema nikakvih filtera ulja zato sto se ulje sipa u benzin, mozes i ulje za menjac da promenis, u servis idi jedino ako se nesto pokvari

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

sta mislis pod tim konzervirao ga zimi ?

e pa super, znaci ulje menjaca samo da menjam

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Ako planiraš u Novi Sad, ja znam čoveka iz Uamana servisa, pa ili zvanično ili on da ti odradti u slobodno vreme... Baki se zove (i ako budeš išao preko neke druge varijante kod Rode traži njega, a pre toga se javi)

Servis je blizu autobusko/železničke stanice, kad kreneš prema desno (ako okreneš ledja stanici), prva i jedina mala uličica desno posle parka, a pre krivine i semafora.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• zola_
                  CBC Senator XXL
                  • 24.06.2006
                  • 319
                  • Novi Beograd

pa pre nego sto ga spakujes za zimu napravis mesavinu 20% umesto 2-3% i pustis ga da odradi minut-dva i to je to

Comment

Working...
                  X