Ocu, ako bude zainteresovan.
ko trazi lantis?
Collapse
X
-
Evo pogledao sam ovog Lantisa, sve u svemu nije lose, unutra je ocuvan, koza nigde nije ostecena, nazad je maltene ko nova, ima 158k na satu, trap je ok, nista ne lupa ili neki drugi zvukovi, na krovu kod zadnjih desnih vrata ima blago ulubljeno kao da je nesto palo na krov, nije strasno, zadnji rubovi sitno ima korozije ali stvarno nista znacajno i ima na vozackim vratima po sredini dve ogrebotine, ali nije do lima samo lak i farba nista strasno. Motor radi lepo jedino se cuje neko pistanje, kad da gas ode u vise tonove pa prestane, meni lici na lezaj alternatora kod njega se odprilike i cuje i jos jedna stavka znacajna, covek je uradio veliki servis na 156k bar mije tako rekao ima i zapisano sta je radio. Auto ima alu felne i daje 4 celicne.
Momak rekao zadnja cifra je 5k eura, ali to nikad nije fiksno, kad se pokazu pare na gomili moze i nize. I jos rece da ga je uvezao sa 82k 202. godine i ovo je on presao do sada. Auto se vodi na njegovu majku, registrovan je u Bajinoj Basti, kao sto je Srdjan i rekao gore.
Eto toliko.
Comment
-
-
Nije pocinkovan, nisu pocinkovane cak i novije kao sto je moja i to im je iskreno bas mana, tako da bi za te tackice rekao da je uobicajena pojava i na mnogo mladjim mazdama.
Sa fordom nema veze, a gille ima isti takav motor sa plinom i nije se zalio.
Meni se cini kao OK kupovina. Jos ako spusti koju stoju...ihaj...pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by JNC.. a sa Fordom fala bogu nema nista.
Comment
-
-
Originally posted by gillee pa tu nije istiZetec je razvijen na osnovu ovog motora, da budem precizniji.
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
Comment