u potrazi za manometrom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BaneT
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 562
    • Beograd

u potrazi za manometrom

Tražim po Bg-u manometar sa regulatorom pritiska za pištolj za farbanje. Imam kompresor i pištolj ali mi treba dotični manometar (onaj što se kači na donju stranu pištolja) da bih znao koliko vazduha dotiram pištolju. Gde god pitam niko ne zna. Reko da probam ovde.

Hvala unapred
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

To nisam video što ne znači da ne postoji
    Video sam manometar koj ise kači na izlaz iz kompresora gde se može regulisati izlazni pritisak da bude toliko i toliko.
    Obično se prodaje sa onim bočicam što skupljaju kondenzat vode i podmazuju pneumetske sprave.
    Bar tako ja imam na kompresoru.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mugos
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 555
      • BG/sada Novi Beograd

Probaj ovde

Demax alati 2650-999;2652-999 Bul. Vojvode Mišića

Eltec 3555-065; 3555-544 Radnička 53 (Čukarička padina)
      Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• BaneT
        CBC Senator XXL
        • 09.12.2005
        • 562
        • Beograd

Dora@

u pitanju je ovo:

našao na netu ali u Varvarinu, poslao email ljudima (iskreno nisam se ni nadao odgovoru, jer u Srbiji je profesionalnost na niskim granama), rekao takva i takva stvar, treba mi to i to, vidim da je to ovaj vaš proizvod, i pitao ih da li imaju saradnike u Bg-u. Totalni šok za mene je bio kad su mi ljudi odgovorili posle 5 minuta. Dali mi adresu u ul. Vojvode Stepe, br.telefona. Nazvao sam i dogovorio da odem danas do njih (ali nosim pištolj i crevo čisto da proverim da mi ne šišti vazduh na spojevima, tj. dali se spojke gađaju).

Ko je tip čovek "uradi sam" nek prečešlja gore navedeni sajt, ima razno raznih sitica, jer su cene pristojne.

p.s. ovaj manometar je oko 500 din. čisto ako nekome bude trebalo.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Pretpostavio sam da je tako nešto ali sam uvek izbegavao da stavljam bilo šta na pištolj dok sam farbao kola jer povećava gabarit i težinu što je bitno. Ja bi to opet stavi na kompresor
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BaneT
            CBC Senator XXL
            • 09.12.2005
            • 562
            • Beograd

Tu je caka. I ja sam tako kontao za težinu dok nisam to juče montirao. Skapirao sam da će posuda sa bojom biti kontra teg manometru, odns.obrnuto.

Inače košta 450 din ali je potrebno skinuti nastavak sa pištolja da bi se navio manometar.

Comment

Working...
            X