Podatci sa memoriske kartice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • P.S.Steva
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2007
    • 955
    • Beograd

Podatci sa memoriske kartice...

Radi se o kartici koja se nalazi u mobilnom telefonu SE k750i(memoryStickPRODuo-sony 512mb)Kartica je kupljena nova,i pre upotrebe nije bila formatirana...Iz cista mira je prestala da radi,shvatam da je problem u tome sto je jednostavno zabola i da ce joj format pomoci,i vratiti je u zivot.Ali imam veoma vazne podatke na njoj koje moram da sacuvam.Pokusavao sam i preko citaca kartica,ali nista nepomaze,jednostavno u mobilnom nece da je prepozna,a sa kompom kad se poveze,odma mi daje opciju za format.Sta uraditi,i kako spasiti podatke sa kartice???

Hvala
    Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

Postoji program EasyRecovery Pro, probaj da ga pronadjes, mom kolegi se to isto desilo sa HDDom, jednostavno je postao necitljiv, uspeo je kompletno sve podatke da vrati, ja sam takodje dosta toga povratio sa tim programom, ono sto sam slucajno obrisao

"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ako su fotke u pitanju probaj sa RecoverMyPhotos. skida sve sa krtice sto je ikad na njoj bilo i izbrisano sve dok kartica nije formatirana.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• P.S.Steva
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2007
        • 955
        • Beograd

Da,u pitanju su fotke sa letovanja,i po koji snimak...Ajde videcu da pokusam sa jednim od ova dva programa,pa javljam sta sasm uradio.Hvala u napred.Pozz
        Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Za fotke je meni dobro posluzio PhotoRecovery, izgooglaj malo, imas more takvih programa koji uspesno vracaju slike sa kartica
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
          X