Na mene utisak ostavio Opel GT.
Od ostatka, vredno viđenja je Korveta i hala sa motociklima.
Od proizvođača - Volvo, automobili bez mane.
Glupanderi iz Subarua postaviše 4 nove Impreze, dve od 1.5 (jedna automatik) i dve 2.0, različite samo po boji. Ni reči od dizela, ni reči od Forestera, Legacyja, Outbacka...
Novi Superb nije loš, ali gadan od pozadi.
Nista posebno, izabrao sam najgori dan (preko nedelje radim ) guzva ogromna,kola manje vise ok tu i tamo nadjes nesto sto se ne vidi na ulici , ribe klasika ne znam hoce li promeniti onu ribu na dukatiju svake godine isto
Originally posted by little
ulaznica je 300 kinti, parking 100 po satu
Flasica koka kole 200 din kod ulicnih prodavaca, samo sam presao preko puta u bazar i platio 50
“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Mazda 6 je vrh, bmw x6 takodje. Superb je odlican napred i unutra ali pozadi je tiha jeza. Nije los ni novi Citroen C5, ali jedan od najboljih je A4/A5.
Tako da od svih automobila se svede na par interesantnih.
iskreno malo je bilo sajamskih automobila. vecina je bila ono, pijacnih, da se proda. Na hondinom standu samo type-s accord je bio sajamski auto, ali on je vec mator za sajam. bmw samo x6 je bio sajamski. mazda 6, corveta, i mozda jos nekoliko. Sve su bili automobili za matorce i ribe. Sta je sa nama prepotentnima, gde su type-r.ovi, m3ke, m5ice, mazde mps, impreze wrx sti....
nissanov stand a nema 350z nema ni gtr....
bmw nema novi m3.
vw nema ni r32 nema ni onaj w12 600hp...
mechka ni jednog amg a ni obican a da bude malo besniji...
mazda nema neke ozbiljnije trojke ni rx8...
ama nishta bitno, samo penzionerska kola da se sto pre prodaju....
znaci ovo nije bio sajam automobila nego neka berza iliti pijaca...
sajam bi trebalo da oznacava nesto novo i predstavljanje necega cega nema...
Koliko ja znam,ovo NIJE bio sajam,ovo je bio BG car show.
Sajam se odrzava svake druge godine,a ovo je godina kada nema sajma,pa se ovo moze podvesti pod mnin-okupljanje proizvodjaca automobila.
Lancer novi je tako perverzan da nemam reci,nisam bio na sajmu ali sto sam video pre sajma jednostavno me je zapanjio dizajnom,jedva cekam ovu novu evoluciju
Svakako i C5 je za pohvalu.
Zbog 3-4 auta koji ce se vec od sledecg meseca voziti po Srbiji ne vidim potrebu da pesacim 5 sati
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
iskreno sajam je bez veze, zao mi para, al ajd, nema veze
da nisam hteo ne bi me ni nagovorili
evo par slika
hm
sve ribe , ili obucene ko da je hladno, ili u crnom, a moj mali digitalni idiot ne moze da napravi dobar kontrast i onda bude jako crna slika, tako da od riba
nista
skoro sve vec vidjeno na ulicama..jedino sto mi je zapalo za oko je choper Suzuki Intruder 1800ccm-125ks oko 12000eura cini mi se prelep je uzivo duplo atraktivniji nego na slici.
Comment