Adresa na Novom Beogradu
Collapse
X
-
http://mape.b92.net//Map.aspx?Ulica=Oml ... ize=Medium
Probaj ovako da nadjes, posto vidim da dolazis u Bg a ne prijavljujes.
c,,,c,c,c,c,ccc,c, Javi se ako se ne budes sansao.
-
-
Hvala drugari... Dolazim u ponedeljak, u 1 devojka mora da bude u banci na razgovoru i cim zavrsi odmah palimo, idem na odmor, nedelju dana u banju Vrujci... Javicu se"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Pa da, sta cu, firma me salje... 7 dana, pun pansion, za dvoje, sve placenobio bih lood da ne iskoristim, ali su danas zvali moju devojku da dodje na razgovor za posao, a posto nemam mnogo vremena potrazih pomoc da ne lutam mnogo, necu da se zadrzavam u BGdu, cim to zavrsi vatra ka banji
Hvala na pomoci"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
gresite... razgovor je u BGdu za poslovnicu u Vrnjackoj Banji
, mada imamo u planu i ona i ja da palimo za BG, jos samo neki ispit da se da i stizemo!!! Ja sam vec ostvario neke kontakte sto se tice mog posla...
naravno ako nas primate za sugradjane..."Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Ja na menadzmentu (sta god to bilotreba mi stepen, a devojka na ekonomiji, a imace se bavim video montazom, tv i tako to, prepress, web pomalo...
"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
Comment