gde da nadjem??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

gde da nadjem??

Daklem jel zna neko gde ima da se kupi trebam mi prilichno malo parche mozhda 30x30cm.Svi pordaju na kvadrat a toliko mi ne treba.
    Kokotovic mi reche za taj dimljeni ja ga nisam video do sad.Dakle ako neko zna gde ima bio bih mu zhvalan na info-u

I love my
  • DJORDJEVIC
    CBC Član
    • 11.08.2007
    • 80
    • Mladenovac

Pokusaj na stovaristima i u bolje snabdevenim prodavnica boja i lakova mozda prodaju a i mozda im je ostalo neko manje parce.A pogledaj i kod staklorezaca mozda imaju i oni.

pozz

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

ZVao sam iz oglasa par brojeva al svi na kvadrat prodaju.A kao parche neko manje im nije ostalo.Pogledacu u farbarama mozhda neshto nadjem,mada nikad nisam video u farbarama mada nisam ni trazhio

I love my

Comment

• sn00py
        CBC Senator XXL
        • 15.08.2005
        • 851
        • Belgrado

A sta je to neki fazon lexan sa ukusom dimljene vesalice?

BMS team

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Pa tako neshto kad ogladnish uzmesh pojedesh malo lexana.
          Nemam pojma kako izgleda.Kokotovic ga nahvalio, a meni treba za migavce jer imam sad onaj plexiglas pa ce ovo kao biti bolje.A migavce ne mogu nigde nadjem tako da je ovo zamena.

I love my

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

zasto bre lazes da ne mozes da nadjes migavce. reci necu da platim i cao... ej bre, leksan ces da stavis mesto migavaca....
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BMW 325i
              CBC Senator XXL
              • 25.06.2005
              • 338
              • Novi Sad

heh,sorry ali i ja sam isto extra alergican na te zahvate domaceg karaktera....
              pa kolko moze da kosta zmigavac? 50-60eur?
              Doris je vozila mini moris.

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Dimljeni lexsan!?
                Doduse radim samo jednu oblast u gradjevini ali za ovo prvi put cujem.

Lexan neces naci u farbarama pogotovu ne dimljeni ,koji si lik,dimljeni lexan

Ako budes trazio zatamnjen onda mozda i uspes negde da ga nadjes

Sad bez sale,ja to nikad nisam kupovao jer se time i ne bavim ali lexan ti sluzi za pokrivanje svetlarnika i bilo bi skroz glupo da postoji tabla od 1m2,drugo nema sanse da ti to neko sece jer onda nema kome prodati,trece idi na neko gradiliste i vidi gde rade svetlarnike sa lexanom pa posle uzmi motip sprej i zatamni ga!
                I kao najvazniju stavku,koliko sam ja upucen, jedna tabla od 2m2 kosta nesto izmedju 150-200eur!
                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• DJORDJEVIC
                  CBC Član
                  • 11.08.2007
                  • 80
                  • Mladenovac

Pazi ja sam uzeo u Mladenovcu u prodavnici boja i lakova i ostale opreme,a cena zavisi od debljine lexsana,a ona je izmedju nekih 600din do 1200din za m2.A po prodavnicama uglavnom prodaju na foru 2.10m x duzinu koju hoces(tabla je 2.10m X 4m).Lexsan postoji u vise nijansi (providan,dimljeni,plavo-zeleni,itd).Tesko ces naci na manje od kvadrata ali pokusaj mozda im je neko ostavio manje parce ja sam ovde nasao 70cm X 70cm debljine 4mm.

Pozz

Comment

• Kanarinac
                    CBC Senator XXL
                    • 08.10.2004
                    • 2870
                    • BG,Weedikovac

Ajd ovako
                    Migavaca kod nas nema nigde.Bio je jedan komplet polovnih prodati su za valjda 150 evra.
                    Ima na ebay da dodju u bg koshta 200 evra.Toliko da dajem ne pada mi na pamet niti sam trenutno u mogucnosti da dam tolike pare za ****ne migavce.
                    Ne volim ni ja shto moram tako al jbg drugog reshenja nemam sem tog.A inache plexi je vec bio kad sam uzeo auto.Reko da stavim neshto bar malo lepshe od toga.
                    Zvao sam na oglas nekog lika ima dimljeni lexan al se pordaje tabla od kadrata i koshta 1400 kvadratni metar i ima taj dimljeni.Kazhem nisam ga video kako izgleda al znao je o chemu pricham.

I love my

Comment

• milannik
                      CBC Senator XXL
                      • 23.12.2004
                      • 1455
                      • Niš

Probaj na nekom gradilistu gde se to koristi, prilikom ugradnje sigurno ostane neko sitno parce, visak, a pretpostavljam da ti povrsina zmigavca i nije mnogo velika...

Comment

• Kanarinac
                        CBC Senator XXL
                        • 08.10.2004
                        • 2870
                        • BG,Weedikovac

Pa ono 20x5cm ili tako neshto.

A da josh jedan argument na ebay nema origigi migavaca samo nekih providnih kristalnih kineza za 200 evra

I love my

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

ima origigi iz origigi. zovi porsche i poruci.
                          neces da stavis kineze a oce da stavis lexan ... naci prso si ko crkveno zvono...
                          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Kanarinac
                            CBC Senator XXL
                            • 08.10.2004
                            • 2870
                            • BG,Weedikovac

Chekaj zashto da dajem 200 evra za kineski odvratni migavac kad mogu slichno da napravim od lexana a koshtace me 1000 dinara??
                            A porsche sam zvao i pitao i kao shto rekoh nit imam mogucnosti sad da dajem nit zhelim da dajem 200 evra za 2 migavca.Tolko prso nisam.Imam mnogo bolji nachin da potroshim 200 evra

I love my

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Ja ne znam o cemu vi pricate,evo vam link da vidite(ukoliko neko ne zna)sta je lexan. To uopste nije nimalo jeftino
                              Da vidim da li mi pricamo o jednom te istom proizvodu.

Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                              X