P: Eibach opruge za BA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • petar
    CBC Veteran
    • 22.12.2007
    • 129
    • NS
    • Peugeot 206

Potpuno ste u pravu, ja ih nikad ne bi skracivao, ali zasto bi ih menjao ako se vec 4 godine vozi bez problema sa njima, auto se cak mnogo bolje vozi, bolje lezi i oseca rupe nego mnoga druga kola koja sam vozio i u kojima sam se vozio. Da ja divljam sa njima ili vozim reli pa ajde
    ali stvarno ne vidim razlog zasto menjati nesto sto radi svoj posao posebno sto se radi o kolima koja imaju 10 godina, zali boze para...

Mozda ja gresim dusu ali voleo bi da se provozam u nekoj od vasih mazdi i da vi sednete u moju cisto da uporedim, evo ako neko dolazi u ns neka se javi...

I Vocko sta ti znaci to "pa tu ni amortizer ne valja" ???????

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Na amortizer je mnogo vece opterecenje, jer nema pravilan hod, zbog nepravilnog rada opruge.

Evo sad dolazim u NS, ali bez auta Dodji na veliki skup u maju, pa mozes sit da se vozas u raznim BA

btw i mene je auto dobro lezao, onda sam zamenio amortizere, e tek je onda dobro lezao

Comment

Petre, okreni me na 063/573-985, ako hoces da se druzis sa mnom i Vockom..

Comment

• petar
          CBC Veteran
          • 22.12.2007
          • 129
          • NS
          • Peugeot 206

Tek sam sad procitao poruku, nisam u gradu danas, a bio sam do nekih 14h...
          Sta radite?

Comment

Dosli Meda(potpredsednik OPCS), Vocko(presidente of tha mothafucka Mazda Klubic), Hemi_426(hebote, prosla Corvette, ma jok, tako mi svira poruka ), isli da gledamo ja i Vocko "nesto", samo ako bude para...

Pa po pojacalo za Vocka na Liman 2, i onda u Balkan Express da se mezi, odbili se kao mali majmuni, pa jos sve to zacinili palacinkama u Dizniju(svarcvald rulezzzzzzzzz), i onda im lepo videli guze oko 18h..

Steta, ovo je bila prilika za mini Cannon skup, iz nevezuse..

Comment

• Vocko
              CBC Senator XXL
              • 25.04.2005
              • 4556
              • nBGd

Potpredsednik, ne volim ja te najvise funkcije

Comment

• petar
                CBC Veteran
                • 22.12.2007
                • 129
                • NS
                • Peugeot 206

ja sam tu sitna riba...

Comment

• Vocko
                  CBC Senator XXL
                  • 25.04.2005
                  • 4556
                  • nBGd

A mi smo pa krupni ? Zivka ne racunamo on nije pravljen po JUS-u

Comment

• petar
                    CBC Veteran
                    • 22.12.2007
                    • 129
                    • NS
                    • Peugeot 206

Comment

Ne, vec MX-5, RX-8, S2000 i slicne sklopocije nisu po JUS-u, a ja nemam para kao Sakil O'nil, da mi ga rastezu na potrebnu dimenziju...

Comment

• RedboX
                        CBC Senator XXL
                        • 28.11.2006
                        • 1537
                        • Novi Beograd

Pa bolje bi ti bilo da treniras kosarku a ne da zvrndas po forumu, mozda te trejdujeu lejkersi
                        I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Originally posted by RedboX
                          Pa bolje bi ti bilo da treniras kosarku a ne da zvrndas po forumu, mozda te trejdujeu lejkersi
                          Mator sam ti ja sad za to, neki novi klinci, neki novi klinciiiiiiiiiiiiii....

I sta bi sa oprugama, ajde momci sa BA, pa ja da imam ovakvu ponudu, odmah bih kupio, mene APEX kosta 200 evra nov set, za moju, ali je cekam 4 meseca, nanu im naninu...

Comment

Working...
                          X