Ludost ili sta???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Milorad90
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2007
    • 975
    • Beograd

Ludost ili sta???

E ljudi ne mogu da verujem sta sam sad video.
    Kod pruznog prelaza u zemun polju,coveku se ugasi auto (u autu taj covek koji je povredjen,njegov komsija sa detetom),tacnije na pruzi mu se ugasi auto,a rampa je inace bila spustena,i covek umesto da pobegne on nastavlja da vergla auto,i voz koji je dolazio ga udari,sva sreca pa ga je masinovodja snimio da stoji pa ja krenuo da koci,zveknuo je lanciu kappu,onako prilicno ali ne preterano,ipak je kocio voz,i coveka koji je verglao povredi.Taj njegov komsija je pobegao iz auta sa sve detetom.Covek naravno povredjen odvezen u hitnu ovaj njegov komsija u soku covek prica pali cigaru za cigarom sav pogubljen.Povredjeni covek ce valjda biti dobro,koliko cujem iz price.Nisam video udes odmah nego sam dosao kad sam cuo neke sirene (hitnu pomoc).

Prosto nemogu da verujem da covek ne izadje iz auta da pobegne na vreme,a imao je vremena kako kaze njegov komsija,on nastavlja da vergla auto.

Pa da li je ovaj svet toliko otisao u kur..c kad ljudi rizikuju zivot zbog parceta gvozdjurije??

A na tom prelazu svakodnevno predju mnogo njih preko spustene rampe.

Stvarno mi nisu jasni neki ljudi,a da i taj covek koji je povredjen je imao preko 50 godina,znaci nije neki klinac,i taj komsija je tu negde tih godina.

Neznam ni zasto sam ovo podelio sa vama,mozda nekome i koristi.
    U soku sam ne verujem jos uvek sta ljudi rade.
  • skyline
    CBC Senator XXL
    • 31.07.2007
    • 3149
    • Cacak

kriza rodjace, kriza

znam da je jako tesko u tim trenutcima odreagovati racionalno, ali ako auto nece da upali ima resenje

moze da se ubaci u prvu i onda da se vergla
    auto bi se relativno brzo uklonio
    Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

nažalost primer da niti 50 godina životnog iskustva nije dovoljno da bi neka osoba mogla samostalno da se upusti u avanturu ulaska u saobraćaj, tj nije psihofizički zrela da racionalno procenjuje vreme i prostor oko sebe i shodno tome se ponaša.

a kada nastane problem, uvek je kao neko drugi kriv...

to sa zlonamernim probijanjem kroz i okolo spuštene rampe je toliko neodgovorno da nemam reči, prosto počnem da sumnjam da li bi se toj osobi išta smelo poveriti da inače radi (da ne kažem ni da čuva ovce ne bi bila u stanju).
      pri čemu je najveća neodgovorost upravo prema sebi, svom zdravlju i telu.

ima milion boljih rešenja od odabranoga da se sedi i čeka u vozilu..
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Mogu da zamislim u kakvoj je panici bio vozac. Sreca, pa se sve zavrsilo bez zrtava. Uf, ne bih mu bio u kozi. Jednom sam se kao klinac vozio sa komsijom i trebalo je da predjemo preko nekog prelaza i srecom cujemo voz, a rampa dignuta. Projuri voz i mi posle vidimo lika kako spava napolju na nekoj klupi...Strasno.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

ma, pruzni prelaz.....
          cetvore oci otvorim
          nije se ********ti sa 500 tona gvozdjurije
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• CannoN
            CBC Senator XXL
            • 15.09.2007
            • 485
            • Beograd

To mi je van pameti - ajde da je sam u kolima pa njegov zivot njegova stvar ali dete je vozio!???

I sto rece skyline trebao je da vergla u rikverc ili prvom ali ne reaguje svako racionalno pod pritiskom mada mi nije jasno kako to nije shvatio za toliko godina zivota (70 kazu novine)? Stvarno neodgovorno.

Comment

• Antoaster
              CBC Senator XXL
              • 07.12.2007
              • 343
              • Beograd, Voždovac

Samo dan posle toga je dezurni na rampi zakasnio da spusti rampu, ustvari poceo je da spusta samo 100 metara pre nego sto je voz stigao, u kolima je bila moja devojka i jos dvoje mladih ljudi, jedva su projurili. A nekoliko dana ranije je zatvorio izmedju rampe jednu devojku iz instituta.
              Ja stvarno ne znam kome da ga prijavim, jel treba neko da izgubi glavu pa da se neko urazumi. Kad sam cuo prvo sam pomislio da odem tamo i da parkiram pesnaju u usta, cisto prevetivno, ali i to je blago za tu neodgovornost.

Comment

• Milorad90
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2007
                • 975
                • Beograd

I jos sto je najjace slusam tog njegovog komsiju koji je bio sa njim u kolima kaze da on svakodnevno tako prelazi prugu,znate ono ma nece mene i te fore.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

u Cacku, na jednom vrlo prometnom pruznom prelazu, neki majmun je skinuo senzor nailaska voza, koji aktivira automatsku rampu

uredjaj je jako skup, ali nema nikakvu drugu primenu sem senzora nailaska voza
                  medjutim, on je saznao da je to skup uredjaj i resio da se ovajdi
                  srecom, ubrzo je uhvacen

ali, to nije jedini apsurd u prici
                  lik je osudjen na samo godinu dana

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

Sta vam je, pa ljudi kradu poklopce sa sahti i prodaju kao sek.sirovine. Moze da se izracuna koliko ljudi upadne pesaka ili kolima u takve rupe dok neko normalan ne stavi neku granu da se bar vidi.

samo mi nije jasno sta ce im lezeci policajci ispred skola...
                    Originally posted by Valent Vudriga
                    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Dzoni_mkv
                      CBC Senator XXL
                      • 29.04.2007
                      • 875
                      • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Uhh kada se samo setim.
                      Pre par godina vracam se od devojke i pilazim pruznom prelazu koji (tada) nije imao rampu. Na sred pruge stoji beli Yugo. Sada gledam i mislim u sebi sta li davi sto ne prolazi. Pogledam malo bolje neka zena vozi i klince pozadi i vidim kako vergla. Ok, izadjem iz auta da sklonimo auto sa pruge i mislim u sebi sreca pa nema voza. Kako prilazim autu tako u daljini i vidim da svetlo i cujem sirenu. Ljudi meni su se noge odsekle. Zena vergla i panicno vice poguraj auto a dete pozadi place. Isteram to odmah napolje (bukvalno sam je izcupao iz auta) i kazem bezi nazad. Ne znam sta mi bi da pokusam da pomerim auto, proverim nije u brzini i pokusam da poguram. Ljudi NI MAKC. NI DA MRDNE. Sklonim se vec vidim da je ovaj blizu, medjutim vidim da voz ide sporo i da koci. Srecom pa je covek zaduzen za pomeranje skretnice koja je bila stotinak metara od pruznog prelaza video sve to i signalizirao masinovdji ovaj je covek stao bez problema. Najveci apsurd je so smo posle toga nas petorica pokusali da pomerimo Yuga sa pruge. Ma nema pojma kao da je ukopan u mestu. Aj nekako pomerismo, sednem u auto i krenem kuci, ma kakvi ne mogu da ubacim u brzinu, sav se tresem. Prvo ne mogu da verujem da se potrefi da bas tada naidje voz. Kakav holivud to je zayebancija ovo je bilo neverovatno. Kada sam ispricao devoci pri komenatar je bio ti mene zezas, ni ja jednostavno nisam mogao da verujem da se tako namesti.
                      You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• low rider
                        CBC Senator XXL
                        • 03.04.2006
                        • 613
                        • Beograd

Ja sam bio u istoj situaciji kao sa pocetka posta, ali kao suvozac, odmah sam izasao iz auta, srecom vozac je uspeo da upali.

Mislim da sam vec pisao da sam na carevoj cupriji gledao kako na 1m od mene lokomotiva bukvalno presece jadno kuche na pola. OK jeste kuche, ustvari vecini ljudi kojam sam pricao ne znam zasto je bilo smeshno, ali verujete kad to vidite na svoje oci, uh.

Video sam kako lokomotiva gura prazan auto u nedogled. Lako je kad je samo lokomotiva ili putnicki, ali zato kada naleti teretni sa 45kmh, i sa 100 natovarenih vagona supermen ga nece zaustaviti 2 kilometra, a kamoli kocnice.

Pre oko nedelju dana, noc, careva cuprija krenuo do banjice sa drugom, prelazimo prelaz lagano, kad lik poce energicno da spusta rampu, a mi taman zagazili u one kratere, ja se okrenem levo desno, a voz vec ide ka nama iz pravca topcidera, preseko sam se. Ovaj zabo gas, skupji zivot nego audijev trap, proletesmo kroz prelaz, taman presli tramvajske sine, oko 15tak metara od rampe, kad je lokomotiva proletela kroz prelaz...

Comment

• Bane R
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2006
                          • 1769
                          • Beograd

vredi pogledati

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

Train Hits Car, Moments After Driver Gets Out
                            http://www.youtube.com/watch?v=qUNZO1Xt ... re=related

stvarnost je uvek strasnija (nema brutalnih scena ,moze da se gleda)
                            Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• low rider
                              CBC Senator XXL
                              • 03.04.2006
                              • 613
                              • Beograd

Ono sto je meni interesantno na ovom videu je to da se rampa spustila tacno 20 sekundi pre nego sto je voz proleteo. Sve je automatski, nema rampamena koji rucno spusta i dize rampu. Deluje mi kao prilicno kratko vreme.

Ali mislim da i je i tako bolje nego kao kod nas, kada sam rekao da sam i ja bio u autu kada se ugasio, a spustena rama, u pitanju je bio pruzni prelaz sa automatskom rampom, na kome se ceka od 10tak minuta do vise od sata, onda i nije cudo sto se gube zivci i zaobilazi rampa, lokalci je i ne vide...

Comment

Working...
                              X