Zasto ne pise niko nista o fast food-ovima kada ih u BG ima stvarno mnoOoOOogo dobrih?
Duff Novi Beograd pozadi piramide i buvljaka,Duff Konjarnik,Duff autokomanda kod skretanja za JNA,na stanici tramvaja.Odlicna klopa,velike porcije,brdo priloga,visoke cene i malo losija higijena,i i nestrucna i spora usluga.
"Bolji zivot' na zadnjoj stanici sedamnaestice u zemunu,preporucujem maksi punjenu pljeskavicu 450 gr.,nije skupo.
Sis cevap novi beograd iza starog merkatora,preporucujem sis i rolovani sis.Ne toliko velike porcije,veoma ukusno i stvarno je jeftino,mada ume da bude OGROMNA guzva.
Loki Dorcol rostilj ,preporucujem maksi gurmansku i punjenu pljeskavicu.Jedinstven ukus mesa,jedinstven ukus priloga malo skuplje,ali koliko je dobro stvara zavist.ul. kralja petra pre strah.bana.
Kings Wings takodje na dorcolu.Specijaliteti od piletine,extra pomfrit,extra pohovani kolutici luka,krilca i bataci u ljutom sosu,ma sve je perverzija!Ali je malo skuplji..Ulica je paralelna sa strah.bana.
Stepin Vajat na autokomandi ka Zvezdinom stadionu,odlican rostilj mada su slabije porcije i kvalitet mesa opada vec par godina,ali vredi probati.
Pizza mesta:
Kli Kli i Bucko na dorcolu,na oba mesta super pizza.
Takodje preporucujem Golub,stvarno jedinstven ukus pizze mada je do 00 skup..
I zamalo da zaboravim palacinkarnicu PINOKIO u zemunu na pocetku glavne,velike porcije,nezaboravan ukus i nije skupo.
Nadam se da ce makar jedan od vas da se dobro najede procitavsi uputstva sa mog posta,sva mesta su odlicna necete pogresiti u bilo koji objekad da odete...
Prijatno!!
Malo sam evocirao uspomene na restoran Pink posle jedno godinu dana. Šta re?i, i dalje na istom mestu isti enterijer i eksterijer pa i cene ALI Posle psihi?kih i fizi?kih priprema što zna?i jedna kifla i dve kafe pre i rešenoš?u da ovoga puta savladam specijalitet ku?e za dve osobe sam sledio je šok. Ono nije više bilo za dve osobe bi?e da je za tri, ?etiri, mala italijanska piroška je kao vekna hleba kakva li je onda velika!? Tanjir iznena?enja i jeste iznena?enje mislim u tanjiru za picu ti serviraju jelo da ostali sa regularnim tanjirima moraju da se stiskaju da bi se nekako moglo jesti a da budemo za istim stolom.
Mora?u za slede?i put da razradim drugu taktiku uhva?en sam na spavanju.
Ko nije bio neka svrati ne?e se pokajati.
Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu
Comment