Kulinarske djakonije

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jakovljevic
    CBC Senator
    • 11.10.2004
    • 205
    • Paracin

Restoran Potok u Jagodini.
    Ambijent starinki-etno, unutra na zidovina konjsko sedlo, am, preparirane ptice, stolovi vrhunski postavljeni i ogradjeni boksovima, klopa izvanredna, usluga na nivou, terasa ispod drveca(debeo lad), m super-izvan frada je...

Pizerija ET u Krusevcu.... moderan dizajn, na ulazu kolica sa preko 30 vrsti salata od svega i svacega.... morski pas- sabljarka, brancin...... super je....
    I Naravno izletiste LISINE-STRMOSTEN autoput i skrene se kod Cuprije i prema Despotovcu jos 40 km.... Fenomenalan holel, hrana nenadmasna, postoji i vodopad u blizini, i ribnjak na 3 hektara, prava priroda za dnevni odmor u idili...

Comment

• GTI 16V
      CBC Senator
      • 04.02.2005
      • 236
      • Beograd

Ima jedno dobro mesto u Nishu,u Kazandzijskom sokachetu.Tu obavezno svratim svaki put kad navrnem na Jug.Mislim da se zove Rajko ili tako nesto(BRABUS i Wiz ispravite me ako greshim).Blizu Kalca je.

A naravno ko nije posetio Kamiondzije ne zna staje "KLOPA",i to prava klopa.To je malo dalje od Nisha, ka Knjazevcu koliko mi se cini(jedino ako me secanje nije izdalo)Ali mislim da se to ne zaboravlja lako.

Pozdrav!!!

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Kineska klopa u BGD restoran LI XIA u bloku 70 (lokal 325 ili tako nesto, cuore ima preko koga da proveri ako nije bio). Jes da deluje neuredno, ali je uvek krcato i to je hrana kao u Kini. Po meni je najbolji od svih u bloku 70 i mogu da se jedu prave kineske stvari.

Takodje, Malo Korzo na kraju Bulevara, mesano meso ima 1200 gr i sve u tom stilu.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• GTI 16V
          CBC Senator
          • 04.02.2005
          • 236
          • Beograd

U Beogradu je neprikosnoven "Savski Expres",i malo dalje restoran "Srbija" na Ibarskoj magistrali,odmah posle Lipovacke sume.Broooka !!!!!

Comment

• luka.l
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 490
            • Beograd
            • ВАЗ 21213

Restoran Boem, kad se ide iz grada ka Medaku, odmah sa leve strane posle Plavog mosta (viadukta). Magicna rec: SVASTIKA. Ako jednom budete mucno gladni, svratite tamo i narucite svastiku...(u pitanju je jedna "snicla" od 750 grama mesa... ).
            - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
            - "I vi ste dobro."

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by luka.l
              Restoran Boem, kad se ide iz grada ka Medaku, odmah sa leve strane posle Plavog mosta (viadukta). Magicna rec: SVASTIKA. Ako jednom budete mucno gladni, svratite tamo i narucite svastiku...(u pitanju je jedna "snicla" od 750 grama mesa... ).
              Bio, video, probao - ODOBRAVAM.

Comment

• gianluigi
                CBC Član
                • 10.03.2005
                • 65
                • Beograd

uh moram da napisem da sam nasao mnogo dobar "kafic", ako ga tako mogu nazvati jer nije bas birtija. nalazi se u ul. marsala birijuzovoj (mozda se vodi i pod sremskom) i zove se marsal. samo cu reci da je jelen pivo 0,5 - 50 din
                nema hrane ali za vrlo malo para mozes da se razbijes kao p....

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Originally posted by panda
                  Ima jedno dobro mesto u Nishu,u Kazandzijskom sokachetu.Tu obavezno svratim svaki put kad navrnem na Jug.Mislim da se zove Rajko ili tako nesto(BRABUS i Wiz ispravite me ako greshim).Blizu Kalca je.

A naravno ko nije posetio Kamiondzije ne zna staje "KLOPA",i to prava klopa.To je malo dalje od Nisha, ka Knjazevcu koliko mi se cini(jedino ako me secanje nije izdalo)Ali mislim da se to ne zaboravlja lako.

Pozdrav!!!

Jeste....Rajko je u pitanju Najbolja klopa u Nisu

A kamiondzije su u Svrljigu, na 20-ak km od nisa prema knjazevcu

Comment

• cuore sportivo
                    CBC Senator XXL
                    • 16.01.2005
                    • 954
                    • Bezanijska Kosa
                    • Alfa Romeo 147 1.6

Originally posted by sri98
                    Kineska klopa u BGD restoran LI XIA u bloku 70 (lokal 325 ili tako nesto, cuore ima preko koga da proveri ako nije bio). Jes da deluje neuredno, ali je uvek krcato i to je hrana kao u Kini. Po meni je najbolji od svih u bloku 70 i mogu da se jedu prave kineske stvari.
                    Slazem se potpuno.
                    Danas sam bio.
                    Kina u malom.

Da napomenem svima onima koji nisu jeli kinesku hranu i koji nisu bili u Kini...............nemojte u ovaj restoran..............izaberite neki kineski restoran cija je kuhinja prilagodjenija ovom podneblju

p.s. sluze dve mlade cigancice..........bombonice........

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Pa dobro sada. Ovo je bas za ljubitelje kineske kuhinje i one koji nemaju predrasude vezane za hranu ( da ne navodim neke stavke iz menija).

Da dodam jos nesto: Sidro u Beskoj, riblja corba je sa "potkovicama" ribe, a ne sa samlevenim otpatcima kao u vecini kafana. Imaju i tamburase.

LIDO (NBGD) i Stara Hercegovina, pivnice iste firme sa kolenicama i slicnim poslasticama.

Comment

• cuore sportivo
                        CBC Senator XXL
                        • 16.01.2005
                        • 954
                        • Bezanijska Kosa
                        • Alfa Romeo 147 1.6

Ma navedi slobodno............mene nesto secanje izdaje...........

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

You asked 4 it:

Crevca, paciji jezici, babuske, pilece nogice, telece tetive, razne supe i corbe od po litar, razni rakovi i ribe.....

pa sve do klasicnih jela kao sto su piletina, teletina, svinjetina, sojin sir...

E da, jos i ovo: glavni afrodizijak im je govedji polni organ

Comment

• Wiz
                            CBC Senator XXL
                            • 30.09.2004
                            • 3104
                            • Nish

p.s. sluze dve mlade cigancice..........bombonice........ Mig
                            A jesu iz kine

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Naravno, doveo ih cuore iz Sangaja i smestio ih na Ledine.

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Sangaj ,Peking mala made

Comment

Working...
                                X