aj plovi ladja, i na ladji gradja
Al' ga je opr'o, svaka mu cast :)
Collapse
X
-
-
Pre nekoliko godina desila se slicna situacija u dolini reke Lim kada su pecarosi upali u reku sa ladom nivom...ne znam da li su legli da spavaju u kolima ili su se zarakijali oko rostilja,elem desilo se to da rucna nije bila povucena i da je u toku spavanja 'vozac' slucajno nagazio na kvacilo i ode auto u reku...mislim da je tada i neko smrtno stradao,nije lako u toj panici onako bunovan da reagujes i da se izvuces...zato sledeci put pamet u glavu ili kamen pod tocak...
Comment
-
-
mi u Cacku imamo taxi udruzenje sa nazivom Citroen taxi
kako voze po gradu, ne zelim da komentarisem ( poboljsali su se u zadnje vreme )
verovatno im je gazda zavruno ja*ca odkad se desio ovaj dogadjaj
http://www.youtube.com/watch?v=5EExaTcM ... re=related
dogadjaj se zbio na izlasku iz Cacka ka Uzicu, pored jednog restorana
do vode od puta ima dooobrih 30 metara, mozda i vise
i to ne samo to, nego je zavrsio na sred Morave
kako, ne pitajte me, niko zivi ne znaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=rb0_1Kle ... re=related
Na slican nacin pre par dana sa istim samo sivim autom lik u mom komsiluku odvali zabetoniran betonski blok koji ima preko 40 kila sam po sebi, kazu da je vozio 160, od udarca se podigao na zadnji branik, pao sa strane i opet na tockove.
Opet sa istim autom, ovog puta crvenim neke dve klinke pre neku noc uletele sa 140 u park, udarile u klupu zabetoniranu koju su iscupale i bacile je 30 metara dalje.
Nemam nazalost snimke...
Loodnica...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
-
Originally posted by Bane_SaabijachGledao sam kad su izvlačili Reno 4 iz Mlave pre desetak godina. Vlasnik nam objašnjavao da auto nije hteo da upali, pa ga on gurnuo niz bedem al' nije stigao da uskoči i zakoči.
Comment
-
Comment