AKS POdbara Smrdibuba...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

AKS POdbara Smrdibuba...

18.06.20014 Datum da se zna pošto nisu svi smrdibube. Ovi ovih dana jesu, i to na kub...

Ovaj danas i ovih dana jeste, čovek ne zna gde udara a i sama služba ne bi da se potroši za nekog plus vozača pa utrapljuje teren drugima. Odgovor šefa na moju žalbu da smo prošli put išli kod kvantaša u polapet popodne da čekamo kao drumski razbojnici da pretovarimo našu plaćenu robu jer ne verujem da bi je dobili uopšte taj dan, je da oni isporučuju robu danas za sutra a sutra nije u 9 nego do 5 popodne.. Ok to je tačno i sa zakonske strane mogu da duvam ali sa ljudske mogu oni da duvaju jer iako bi svi hteli u 8-9 sati da dobiju robu jasno je da to nije moguće.
    Mene iznenadjuje da mi kaže kako ujtru radi Temerinsku ulicu sad ne sećam se prvo leva pa desna strana a ja sam 200 metara od te Temerinske sad ne znam da li sa LEVE ili DESNE strane pošto ne znam kako oni računaju strane sveta.

Povod za pisanje i epitet smrdibube aksovske je taj da sam uvažavajući otežavajuće okolnosti nazvao i pitao gde je da bih preuzeo robu... Odgovor je bio pogrešan ali su to sve ulice oko mene (znatno dalje od Temerinske pa mi nije jasan kriterijum) i kad sam se javio gde sam bil oje ma ne ta nego ona ulica, sličnog naziva, isto ime samo drugo prezime... Ok ajde i to da sam pogrešio onda mi kaže sad ću doći na raskrsnicu Kosovske i Marka Miljanova, što je opet svih 400 metara od mene i odem tamo da čekam. Stanem ko na kjurac jer nema gde da se stane i naravno prodje odmah ko za inat troje patrolnih kola dragee nam Milicije.. Posle akademskih 15 minuta na suncu nazovem i dobijem odgovor " pa šta si zapeo, ne mogu preko reda, dolazim za deset, petnaest, dvadeset minuta..." Poučen prethodnim iskustvom kad smo bili drumski razbojnici pola sata kja popizdim i pitam kad dolazi da znam idem kući ili čekam, na to on meni a ja njemu i prekinem vezu..
    Od kuće zovem šefa koji mi reče gore navedeno da je momak u pravu i da ću ja dobiti robu do 17 sati garantovano.
    Sad čekam, pregledaću svaki šraf pre nego potpišem prijem... Tražiću kusur u paru pre nego potpišem prijem. Imam svo vreme ovog sveta.

Godinama unazad su mogli da stignu do 10-11 sati jer kad radi prvo temerinsku onda napravi i tih 200 metara i ode dalje.. Sad je Marka miljanova na kilometar bliže nego 200 metara, čudan kilometrometar.

Većinom to nije bitno kad će doći u toku dana ali nekad jeste. Daklem ukratko, AKS Podbara SMRDIBUBA...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Svi su isti...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

da ,placa im se na ruke kešom,a oni uzimaju 45 dinara kao u banci kada placas opstom uplatnicom,bez obzira na iznos.
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ne treba on ništa da uzima kao proviziju, svaki put častim da se zaokruži a nekad i više, nikad ne pravim pitanje koliko računa kurs evra a računa kao vetrenjača i onda mi kaže pa šta si zapeo...
        Menjaju ih češće nego kurva gaće...
        Dobio sam savet, kad mi treba nešto hitno, javim se ujtru i kažem nemojte pakovati u kombi ja ću doći po robu... I zaboravih, zvao sam od Šapca preko BG-a do NS-a ali nekog dobiti an neki od mnogobrojnih telefona je ravno da mi avion padne u dvorište...
        Neće da im naškodim a bogami ni nasekiram ali će ovo ostati za kasnije dok traje forum i gogleta...Makar sam rek'o
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Boki Ar
          CBC Senator XXL
          • 11.11.2004
          • 2827
          • Aranđelovac
          • Vektra

Neka si rek'o i treba. Osvežiću temu.

==================================
          AKS - Žarko, City - Ivan i sada Dejan, Daily - Gagi to su kuriri za primer, etalon kako bi svaki trebao da se ponaša. Profesionalno ljubazni, tačni, precizni.
          ==================================

Sad idemo na tamnu stranu. AKS je promenio kurire za Aranđelovac. Momci iz Valjeva, umesto Kragujevčana. Razumem, tek došli, ne poznaju adrese. Odlazim po svoj paket, preuzimam, ostavljam mob. broj da me može pozvati ako ima problem, da pomognem. Zahvaljuje, velim da nema potrebe, naši smo. Ime ne znam, oslovljavam ga sa Valjevac.

Dolazi situacija kad mi je zaista potrebna roba koju dovozi, ako mislim da završim posao. Zovem. Odgovor: "Ja sam kod prodavnice te i te". Ista se nalazi, po AR žargonu na "dnu" grada.

Pitam: Kad ćeš naviše?

O: Ne znam

Zaključujem razgovor: OK, dolazim za 3 minuta. Palim Tomosa i stižem. Preuzimam i plaćam. Dečko kreće. Pustam ga ispred i pratim... Prolazimo "Buvljak, "Penzioner", "Dom zdravlja", gledam i ne verujem. Tako stigosmo do skretanja u Jadransku, mesto je cca. 500m od mene. Provoza on mene 6km, za bam-badava.

Slučaj drugi. Treba da pošaljem omanji paketić. Zovem, odgovora nema, više puta. Zovem sa drugog broja, javlja se. Zamolim ga da dođe, veli da je u Bukoviku i da ide za Darosavu. Ne ide da ga jurim. Drugim poslom silazim u grad, nije prošlo 3 minuta. U blizini pomenute raskrsnice vidim kombi koji Valjevac vozi. Cajtnot je, čeka me čovek kome je nevolja i ne mogu da stanem kod kombija da ga čekam. Zovem ponovo.

"Da li dužiš kombi sa reg. br. tim i tim." Odgovara potvrdno.

"Brate, to je kombi, nije helikopter, nisi mogao za 5 minuta stići iz Darosave..." Pip, pip, pip - veza je prekinuta. Više se ne javlja i tog dana se ne pojavljuje. Odlazim kod buba u poštu i šaljem njihovim ekspresom da ispoštujem prijatelja.

Eto našeg Valjavca sutradan posle podne. "Brate, postoji li neki problem za koji ja ne znam?" - pitam

"Ne, Boki, sve OK."

"Zašto me onda onako bezočno slaga juče? Čime sam to zaslužio?" Odgovor izostaje u bilo kom obliku, osim "Hmmm, paaaa..." Što napisa Dora, XX puta sam otišao po svoj paket, jednom čak za Topolu i svaki put častio. Od tad više njega ne častim i gledam da saradnju sa njima svedem na minimum. Dok ne dođe neko bolji, neko ko bar malo poštuje ono dobro što si učinio za njega.

Comment

Working...
          X