Smrdibube kanalizacije i pomalo vodovoda Novi Sad
Collapse
X
-
Pošto ste me potsetili da sam zaboravio par epizoda pa da stavim nešto
Pokvaren Stelt
Popravljen Stelt...
Comment
-
-
To je sad dobro, neki dan su bili 30 cm... Prave ljudi dobro, kad dodje zima i krene ono klizanje na sve strane ovde ima da se odbijamo od martinele samo tako
Naravno da neće ostati tako ali su nonšalantni, mesec dana 30cm pa ti preskači ali uvek imaju odgovor " pa i nama nije lepo što tu radimo" pa onda nemojte da radite.
Taj savet poslušaju ali da urade jok...
Nedotupani kamiondžija neće da pomeri kamion da teleportujem auto u dvorište, imam neka stara vrata pa stavimo itd... Kaže pa radi se ulica gde ćeš?? pa u kuću majmune jedan, ja ne mogu da premestim kuću ali ti možeš kamion da premestiš...
Nekad davno pre par godina ova ulica je uradjena temeljno u celoj dužini, iskop, temelj od pola metra krupnog kamena pa sitan pa onda asvalt, ravna kao bilijarski sto.. Sve je to uradjeno za 4 dana a ovi moroni to razvlače par meseci...
Podloga je sad već možda svih 20 cm tucanika mada nisam siguran da je svugde toliko...
Comment
-
-
Zaboravih da javim da je mašina koja je stajala danima na ćošku, sutra posle objavljivanaj slika uklonjena sa istog tog ćoškah Da l iej koicidencija ili nije nemam pojma kao i to da su odmah taj dan došli televizičari da slikaju stanovnike ulice Bele njive kako pljuckaju vodovod i grejanje a najviše kanalizaciju
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostDa l iej koicidencija ili nije nemam pojma
Forumi se čitaju, jutubeta se gledaju, samo je pitanje kako prozvani to shvataju. Pametni izvlače zaključke i popravljaju stvari. Neki drugi se prave ludi bez namere da nešto poprave ili prete tužbama ne shvatajući da postoji i dobronamerna kritika i da ne mogu svi da gurnu glavu u pesak zato što oni loše rade. Nema tol'ko peska kod nas.ex SAABotražitelj
Comment
-
Comment