Brandfix Hrvatska, webdizajn, garafičke usluge, marketing

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Brandfix Hrvatska, webdizajn, garafičke usluge, marketing

Idu mi teško na kjurac ove smrdibubske reklame gde se oni kao pravdaju da sam se ja prijavio negde kod njih pa me zato imaju u bazi. Nije niko kupio i prodao mailing listu, nenenene, ja sam se prijavio...
    Naročito sam se prijavio kao taj office za kojeg se i en sećam da postoji. Kad sam pravio sajt to je bilo u trendu da se ima office, marketing, lice za PR i ostalo iako smo u osnovi obična zanatska radionica.

Osnov za pojavljivanje na svečanoj listi smrdibuba je način odjave. Nije problem da kliknem na link pa mi javi vi ste unsubcribe blatruć. Mora da se šljaka to mogu da razumem ali da me maltretira uspit da upišem moju tačnu adresu, pa da popunim anketu zašto mi se baš njihov proizvod ne svidja pa me onda kasnije smaraju da li sam se predomislio u vezi žutih pertli koje mi se nisu svidjale itd....

Znači sitnim slovima, (prkazano u originalu ispod na kraju teksta) sa sivim jedva čitljivim slovima se pravdaju i blatruć. Šta se krijete ako se ne stidite bre. Dovoljan je jedan red, ono ako ne želite odjavite se (link) i gotovo.

Odgovorio sam Smrdibubama iako piše neki ne odgovaraj na ovaj mail što je još veća kategorija Smrdibubstva, ti mene možeš maltretirati a ja tebe ne a prvi si počeo... Sramota....

Pošto Smrdibube iz Brandfix firme ne dozvoljavaju reply morao sam ovde odgovoriti, tražiće neko po ljuču ove reči pa će dobiti moje mišljenje. A mišljenje je kao GUza, oni imaju svoje a ja svoje.

Odgovor za Smrdibubama iz firme Brandfix Hrvatska, web dizajn, grafički dizajn i internet marketing
    --------------------------

Nisam prijavljen ni na jedan Vaš sajt i ne želim da primam Vaše reklame jer sam iz Srbije gde takodje ima hiljade ovakvih firmi koje su dosadne i beskorisne u današnje vreme.
    Da imam sve pare ovog sveta, Vama ne bih dao niti jedan dinar iz razloga što me maltretirate kod odjave. Bezobrazluk ili neznanje da se napravi normalan unsubscribe je dovoljan razlog da ne poslujem sa Vama i kad bi bili jedini a ja imao kako rekoh sve pare ovog sveta.

Pozdrav,
    Bez poštovanja.

P-S. Sad iamte moju adresu pa bi bilo lepo kad bi neko vaš uposlen uradio to (odjavu) umesto mene jer za to prima platu za razliku od mene koji bi besplatno radio Vaš posao.

Sledi njihova poruka bez nepotrebnih detalja gde se duvaju kako su najbolji i najviše misle na klijente.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Postanite prepoznatljivi
    "Brandfix" <noreply@newsletter.brandfix.hr>
    To: office@autogas.rs

Unaprijed se ispričavamo i molimo Vas za razumijevanje. Reklamni materijal Vam je poslan u ime poduzeća Promo efekt j.d.o.o. sa svrhom marketinga. Ovu poruku ste primili jer ste poslovali s nama, registrirali se na našem webu ili aplikaciji, sudjelovali u anketi ili Vas je netko od vaših poznanika ili prijatelja preporučio na našu newsletter listu prilikom nagradne igre. Prema izmjenama zakona o elektroničkim komunikacijama iz 2011. godine, članak 101 stavak 2, ova poruka se ne može smatrati spamom jer sadrži kontakte i adrese pošiljatelja, kao i način za odjavu s newsletter liste. Ako smatrate da ne bi trebali biti na listi za primanje obavijesti i poslovnih ponuda koje nudimo, s našeg newslettera se možete u svakom trenutku odjaviti tako da odgovorite na ovaj email s naslovom ODJAVA (u tekstu napišite e-mail adresu koju odjavljujete) ili pritisnete na automatsko odjavljivanje s naše liste pritiskom na UNSUBSCRIBE. S obzirom na to da smo radili promjene na našem sustavu, moguće je da ste se već odjavili s naše liste, a sad ste ipak ponovno primili ovaj naš e-mail. U tom slučaju molimo Vas da uvažite našu ispriku i odjavite se opet na način kako je opisano u tekstu iznad. Nakon odjave više nećete primati naše obavijesti i poslovne ponude.
    Ovaj newsletter ste primili zato što ste registrirani na nekoj od stranica tvrtke Brandfix j.d.o.o. Ukoliko više ne želite primati ovaj newsletter, kliknite ovdje
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • shime
    CBC Član
    • 22.05.2011
    • 79
    • Vlasotince
    • Peugeot 405

I ja sam se borio sa tim problemima tj. odjavim se kad ono medjutim opet mejlovi istih faca. Resio sam to tako sto sam u aplikaciji za mejlove jedno mesec dva svakog dana dodavao mejl adrese tih smaraca u crnu listu i nakupilo ih se bas podostaaaa i na kraju oznacio da sve mejlove sa crne liste aplikacija automatski brise tako da ih sada i ne vidim u inbox-u. Doduse pojavi se vremenom neki novi koga samo dodam u listu i vise ne mislim na njega.

Aplikacija se zove Evolution, ima je za svaku Linux distribuciju dok za ostale OS-e sigurno ima nesto slicno

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ma ima to većina mailera nego sam ja zaludan pa pišem da bih pisao.. U principu stvarno me nervira to pedersko "vi ste se prijavili" ma tata ti se prijavio, imam desetak prijava na mailing liste za života..
      Nego plate nekoj agenciji da me smaraju ili me sami smaraju jer su kupili CD sa 2 ziliona adresa... Tek ti što kupuje te zbrda zdola pola mrtvih adresa su... A oni što em isto smaraju na moju adresu nudeći mi da kupim CD sa sve i svojom adresom, e njima tek pišem

Opalac, moram da dodam da je gej opredeljenje a peder karakterna osobina, danas je valjda neka parada ponosa mada..

Uglavnom sa vremena na vreme otpišem im pokoju čisto da me želja mine

https.autogas.rs

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Hot code...

HOT CODE...
        I ovi pederi će tvrditi da sam se sam prijavio, zato što se zovem dora

Poštovana,
        mi nudimo ekskluzivnu žensku modnu liniju. Naš brend HOT CODE je prepoznatljiv I nosiv istovremeno. Odeća koju mi proizvodimo ne može se naći na drugim prodajnim mestima u Srbiji, unikatna je I namenjena posebnim damama sa stilom. Našu kolekciju možete pogledati na: https://www.facebook.com/pages/Odeca...1977695?ref=hl
        Informacije: 0603366035
        Moram promeniti naslov teme u emajlirane smrdibube, biće toga još...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X